Babasha la cuțite

Babasha la cuțite
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Cu sora lui. "Nu știam multe lucruri despre Babasha, dar m-am bucurat să descopăr povestea frumoasă a doi frați, Bianca și Vlad, care știu să se susțină reciproc în cele mai vulnerabile momente", este confesiunea lui chef Richard Abou Zaki, despre unul dintre participanții la preselecțiile "Chefi la cuțite". Da, chiar Babasha, artistul de 22 de ani care a fost invitat să cânte alături de trupa Coldplay - stârnind un scandal național - și care, după cum a dezvăluit Antena 1, a venit la filmările noului sezon de gătit, însoțit de sora lui. "La doar 22 de ani, tânărul acesta are o traiectorie muzicală în care curajul a contat enorm, iar în platoul «Chefi la cuțite» am aflat povestea lui, povestea artistului din spatele hiturilor", a declarat chef Alexandru Sautner. "A fost un moment neașteptat - una dintre numeroasele surprize ale sezonului 14. Preselecțiile ne dezvăluie multe povești aparte în spatele farfuriilor pe care le degustăm - așa s-a întâmplat și acum. Și cu toate că, dintre cei doi, cel faimos este Vlad, am apreciat conexiunea specială dintre el și sora lui, care are, de asemenea, o poveste cu un mesaj foarte puternic în mijlocul controversei care a înconjurat numele Babasha", a declarat chef Ștefan Popescu.

Antena 1 a ales să promoveze filmările noului sezon de cooking show cu Babasha și sora lui fără a dezvălui și preparatul lor. Dacă acesta va intra în trending, la fel ca piesele lui Babasha, aflăm la toamnă la "Chefi la cuțite". Păi Naa!

Citit 761 ori Ultima modificare Marți, 09 Iulie 2024 15:14

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro