„Rețete mănăstirești”, cu gălățeanca semifinalistă la „Chefi la Cuțite”

„Rețete mănăstirești”, cu gălățeanca semifinalistă la „Chefi la Cuțite”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Spiritualitate. Gălățeanca Alexandra Gabriela Veber, semifinalistă a emisiunii „Chefi la cuțite” - a cărei emoționantă poveste de viață ați putut-o afla din ziarul „Viața liberă” - a fost protagonista unei ediții speciale „Rețete mănăstirești”, la Trinitas Tv. Gălățeanca a pregătit un desert spectaculos, bun pentru o duminică în familie, în bucătăria Mănăstirii Botoș din Suceava. De ce tocmai acolo? Pentru că este un loc foarte drag sufletului său: "Cred că a venit momentul să răsplătesc un pic bunătatea pe care am primit-o când am fost ajutată în cele mai grele momente din viața mea. Pacea pe care am simțit-o aici, când am venit să vizitez, nu o pot reproduce în cuvinte. Nu poți să vii doar o dată și atât, aici, la Botoș. Am fost primită cu foarte mare căldură! Sunt cu adevărat binecuvântată și recunoscătoare să pot filma în acest loc cu o semnificație atât de mare pentru mine", a mărturisit Alexandra Veber. Pentru că și-a descoperit pasiunea și talentul pentru bucătărie în străinătate, în Suedia și Islanda, a fost întrebată dacă își poate găsi Dumnezeu loc pe meleaguri străine. "Dumnezeu își găsește loc, în primul rând, în sufletele noastre. Asta nu m-a împiedicat să fac cruce mâncării sau ingredientelor înainte să le bag la cuptor sau să le gătesc. Nu conta unde sunt și nici cine mă vede. Da, lumea se mai uită ciudat, dar fiecare cu treaba lui", a povestit chef Alexandra Gabriela Veber.

Citit 1403 ori Ultima modificare Miercuri, 28 August 2024 18:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.