Dansez erotic pentru Moş Crăciun

Dansez erotic pentru Moş Crăciun
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Împodobeşte, mamă, bradul! Cu bikinii Andreei Bălan. Iaca refrenul ăsta bizar mi s-a născut în minte în clipa în care am dat cu ochii de Andreea Bălan cântând şi dansând un remake al celebrei „Moşule, ce tânăr eşti!”, rămas de pe vremurile în care „Andrelele” făceau furori pe stadioane şi zburau de la un concert la altul cu elicopterul. Dimineaţa mea de ieri a început, de fapt, cu Ştefan Hruşcă, artistul maramureşano-canadian care ne vesteşte în fiecare an Crăciunul… de prin luna noiembrie. Dar asta nici nu mai contează! Hruşcă e în stare să-ţi aducă bucuria şi atmosfera Crăciulului inclusiv în iulie, cu ninsoare şi cu aromă de răcituri şi de cârnaţi proaspeţi cu tot. De altfel, după cum a mărturisit Hruşcă, de regulă, când îşi începe colinda în ţară, vine şi ninsoarea. Deci, autorităţi, pregătiţi sărăriţele. Sinceră să fiu, l-aş asculta pe Hruşcă şi în miezul verii, numai să-mi feresc auzul de jelania „Împodoobeeeşte maamă braadul!” a lui Fuego.  

* Linu-i lin şi iară lin”, legăn fundul pentru tine. Dacă Hruşcă m-a făcut să-mi doresc să vină mai iute Crăciunul, Andreea Bălan a reuşit să-mi stârpească pofta. Problema a început din momentul în care am auzit-o pe irepetabila Roxana Vancea explicând care e diferenţa între Iepuraşul de Paşti şi Moş Crăciun: primul aduce ouă roşii, celălalt ouă de ciocolată. Mda, asta dacă ai coeficientul de inteligenţă al unei acadele. Cert este că imaginea mea idilică despre sărbători s-a umplut de purici, ca un televizor fără cablu, când chiloţeii argintii ai Andreei Bălan şi fundurile rotofeie ale celor cinci dansatoare costumate în sexy-crăciuniţe cu decolteu adânc şi buricul gol mi-au năvălit pe ecran.

Fâţ la stânga, fâţ la dreapta cu cap cu tot, rotiri de bazin şi mişcări unduitoare, genuflexiuni lascive cu picioarele desfăcute. Da, aţi ghicit, e acelaşi dans pe de vremea trupei „Andre”. Săracu’ Moş Crăciun, să nu intre, bietul, la andropauză, privindu-le în plin dans zglobiu-erotic? Adevărul este că în fiecare zi cineva trebuie să ne arate fundul. Şi decât să o facă guvernanţii supraponderali, mai bine vizionăm un popou tânăr, lucrat la sală şi cu perspective în şoubiz! Părerea mea…

Citit 1604 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 20:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.