* „Șarpele”. „Da’ n-ai scos uretra, domn’ doctor!”/ „Doctore, avem și noi uretră? Eu credeam că-i numai la femei!”... Așa se discuta luni seara, la proba sub presiune a „MasterChef”.
Concurenții „condamnați” au fost nevoiți să-și aleagă ingredientele orbește. Împărțiți în perechi, unul intra într-o încăpere unde orbecăia în beznă, celălalt, rămas afară, încerca să-l coordoneze, deși abia vedea pe un ecran alb-negru. Cel mai ghinionist s-a dovedit medicul urolog Alexandru Laslo, care a ales... o „treabă” lungă. A crezut că-i anghilă, coadă de animal, intestin umplut, cârnat, gât de struț, șarpe - în cel mai rău caz. Nici la lumină nu s-au dumirit până nu i-a lămurit prezentatoarea Gina Pistol: penis de taur. Și-au curs glumele cu „guguștiuc de tăuric”, „ciucurel de Ferdinand”, chit că urma să fie gătit de un medic de specialitate! Care știa din sala de operație că „tăietura” se face transversal.
Mădularul de taur s-a lăsat greu tăiat și aproape deloc mestecat, deși nici „MasterChefii” nu erau fericiți că trebuie să guste... Chef Florin Dumitrescu a încercat chiar să sustragă: „Orice animal din lumea asta are atâta carne pe el! Nu cred că trebuie să mâncăm până și asta. Nu știu, poate e o specialitate”. Dar pipotele de pe lângă mădular erau bune, cică.
Chef Cătălin Scărlătescu a fost mult mai practic: „Orice carne ai avea, o tai și-o arunci în baie de ulei! Carnea prăjită e bună oriunde!”. Deci în caz că nimeriți un asemenea organ... știți ce aveți de făcut cu el. Deși mai bine nu!