Nutzi, spaima sărmăluţii

Nutzi, spaima sărmăluţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Iarna asta, în loc să ne dea, Moş Crăciun ne-a luat. Minţile. Şi celor care prezintă ştiri pe la televizor, dar şi celor care încă mai rezistă să urmărească aşa ceva. Altfel nu se poate explica stupizenia absolută care ni se serveşte pe post de ştiri, la unele programe de televiziune.

Să începem, evident, cu marele program de ştiri, analiză etc Antena 3. Aşa de multe subiecte le ard buzunarele românilor, încât cei de acolo au găsit de cuviinţă să comenteze un la fel de stupid – ca şi ideea producătorului antenist – material difuzat, de această dată, pe Acasă TV: „Sărbători cu Elena”, zisă şi Nuţi, zisă şi blonda preşedintelui şi cum mai doriţi dumneavoastră să o numiţi pe cea care, între două şedinţe la Ministerul Dezvoltării, apucă să facă şi o şedinţă foto pentru vreo revistă cu femei pentru bărbaţi. Revista.

Pentru a se comenta mai cu foc, mai întâi s-a prezentat tot materialul de pe Acasă. Timp în care am văzut-o pe Udrea cum face sarmale şi îşi aminteşte, nostalgic, pe când gătea şi friptură de miel la cuptor, după care se îmbracă în rochie roşie şi îşi întâmpină musafirii la masa de Crăciun. Alături de miniona blondă se afla şi interminabila Roxana Ciuhulescu, cele două făcând o pereche care ar fi înflăcărat până şi imaginaţia unui octagenar.

Dar nu despre asta este vorba, ci despre această tehnică intelectual-elitistă de „picture in picture” împrăştiată telespectatorilor Antenei cu largheţea cu care arunci mărgăritarele celor care au supravieţuit acestui Crăciun… Cu aşa jignire primită, am renunţat să mai urmăresc şi partea, probabil, cea mai însemnată a emisiunii în care câţiva politicieni dornici de imagine şi fără familie care să îi ţină în casă s-au apucat să critice cât de rea, de ipocrită şi de cum-vreţi-dumneavoastră este Nuţi, că se arată publicului gătind sarmale - vai, câtă nesimţire - cu varză!

Pe Kanal D, Cristian Sabbagh a prezentat o ştire despre cum pot şi bărbaţii să danseze din buric. Ştirea a durat vreo trei-patru minute, timp în care două minute am văzut dansatoare din buric (iar pe ecran apăreau etichete cu „Mişcări senzuale”, „Incendiar!” şi „Şoc!”), iar alte două minute am văzut câţiva bărbaţi care îşi scuturau şi ei şoldurile… Pe final, vine întrebarea: „Credeţi că Shakira ar avea ce să înveţe de la el?”. Eu cred că oricine ar avea ce să înveţe de la el, chiar şi editorii unor ştiri atât de stupide, care ar putea, astfel, să câştige o pâine în mod cinstit…  

Citit 1656 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.