Şalupele Zânei, boul Sucevei şi amanţii lu’ Bianca

Şalupele Zânei, boul Sucevei şi amanţii lu’ Bianca
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Văleu, să te ferească Sfântu’ să intri în gura moldovencei! Mai ales a unei moldovence sadea, cum e Laura Lavric. Chisăliţă, nu alta, îl făcu pe bietul Alexandru Recolciuc. „Cocostârc frumos ca limba rusă” a fost de-a dreptul o drăgălăşenie, urmată de chestii „hard” precum „boul Sucevei, animal şi prost”, iar la urmă ceva de doamna mă-sa şi de „gâţii” dumneaei. Toate, pe motiv că i-ar fi furat un cântec. Scandalul în opinci e nimic în comparaţie cu circoteca de-au făcut-o cei doi Talismani, în creierii nopţii, pe Kanal D. E clar ca paharul de bere nespălat că „talismanul de iubire” s-a prefăcut în scrum şi degeaba şi-au lepădat fanele camioane întregi de sutiene la concertele lui Alin şi Tavi.

* Domnul Marica. Nu mă omor de drag după fotbalişti, cu atât mai puţin după ăia care „înscriu” pe cardul piţipoancelor. Dar tre’ s-o recunosc: jos pălăria pentru Ciprian Marica. În vreme ce alţi fotbalişti înşiră amantele prin tabloide, ori le prind cu bold în ceafă în insectar, bărbatul (merită să i se spună aşa) a preferat să păstreze discreţia. În vreme ce Ilinca Vandici şi Bianca Drăguşanu s-au certat precum caţele pe seama lui, fotbalistul le-a tăiat macaroana: „Vreau ca viaţa mea privată să îmi aparţină. Mă priveşte pe mine dacă am fost sau nu cu Bianca”. Revenind la Bianca, degeaba şi-a operat picioarele, că mie una mi-a tras un şut în linişte şi nu mai ştiu ce să cred: se împacă sau nu cu Bote?! Rămâne, au ba cu Prinţul Cristea?

 * Zâna cu înotătoare. Paparazii de la Kanal D au descoperit că fosta zână Andreea Marin Bănică poartă în picioare adevărate înotătoare olimpice: încălţări cu unu sau două numere mai mari. Bine că nu-i clămpănesc ori nu-i scapă când merge. Tabloizii au tras iute concluzia că diva nu suportă pantofii ori sandalele care i-ar putea cauza bătături sau răni şi de aceea se încalţă cu şalupe. E cred că nu pantoful, ci altceva o strânge rău pe nevasta lui Bănică Junior. Vă dau doar un exemplu: căutaţi o poză cu Andreea Marin şi număraţi câte fotografii cu Mihaela Rădulescu vă apar în cale!

 

Citit 2740 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.