Unul m-a hărţuit sexual. Restul e porci!

Unul m-a hărţuit sexual. Restul e porci!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 * Trompeţica. Roxana Diţă, manechinul care m-a terorizat o vară întreagă cu „I like the trumpet”, a ieşit pe teveu ca să-l acuze pe DJ Sava că i-a cerut favoruri sexuale în schimbul unei piese care s-o facă mai mare decât Anna Lesko. Sunt sigură că juna frumoasă a făcut turul televiziunilor cu „lăcrămaţia”, dar eu am văzut-o pe canapea la Kanal D. Roxana a povestit cum la prima întâlnire cu DJ Sava i s-a plâns că tot felul de persoane i-au făcut propuneri sexuale în schimbul celebrităţii. Iar DJ-ul a tras iute concluzia compătimitoare: „Înseamnă că ai întâlnit numai porci”. Era cât pe-aci să-mi şterg o lacrimă de mila Roxanei, dar mi-a trecut. Jurnaliştii de la Kanal D au insistat în fel şi chip să o facă să spună cine sunt „porcii” cu pricina, cu ce se ocupau ei în lumea pestriţă a şoubizului, câţi au fost şi dacă manechinul le-a acceptat pretenţiile. Dar Roxănica n-a vrut să răspundă în ruptul capului!

* Bafta porcului. Roxana se învârtea ca titirezul printre întrebările insistente şi ajungea tot la DJ Sava care i-ar fi spus să vină la Costineşti cu câteva haine ca „să-l motiveze” pentru că „natura a fost darnică cu ea”. De unde tragem concluzia că restul „hărţuitorilor” sunt porci, dar rămân anonimi, neştiuţi decât de Diţă. DJ Sava e singurul deconspirat şi implicit refuzat. Măi să fie! Nu vi se pare ciudat că neprihănita duduie n-a reacţionat la fel de virulent, de justiţiar şi în cazul porcinelor sus-amintite?

* Murăturile de sub fustă. Acum să nu vă închipuiţi că frumoasa Roxana umblă cu fusta măturând podelele şi cu broboadă pe cap! Iaca am aflat cum s-a dus dis-de-dimineaţă cu chiloţii la vedere pe Antena 1, iar când n-a mai rezistat priveliştii, Dani Oţil a cerut un borcan mare de murături pe care i l-a proptit pe genunchi Roxanei: „De aici, de unde stau eu, ţi se văd foarte bine murăturile!”. Ca să nu ne simţim cumva discriminaţi, manechinul s-a ridicat de pe canapea şi ne-a arătat la toţi. Chiloţii.

Citit 1969 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.