Sexy Piţi de Galaţi nu se vinde pe 30 de euro!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Puicuţe de lux cu tarif. Sexy-gălăţeanca Sabrina Nistor (un kil de silicon/bust) a intrat în clubul select al „puicuţelor cu tarif” - Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu, Eva Kent (toate au fost asistentele lui Capatos). Am aflat aseară, la „Poveştirile de Noapte” că fotomodelul Sabrina nu se supără deloc dacă i se spune „piţi”, dar bârfa că şi-ar vinde farmecele şi talentul pe bani a scos-o din casă. „Când a aflat că apare pe un site de escorte şi videochat din Italia, bruneta a fost atât de revoltată încât a luat un taxi din Galaţi până la Bucureşti numai ca să clarifice zvonurile”, a anunţat Mircea Solcanu. „Sărăcie obosită! Incredibil!”, a fost replica imediată a lui Cabral, moment în care eu am încremenit, iar Solcanu a pufnit în râs. Cabral era însă cu nasul în laptop şi cred că afirmaţia, care nu ar fi trebuit să se audă pe post, avea legătură cu scula electronică, nu cu altceva. O fi ajuns Sabrina cu taxiul la Bucureşti, val-vârtej, dar până nu s-a dezbrăcat în bikini şi s-a lungit lasciv într-o saună, nici că a dat replica.

* „Servicii pentru domni generoşi”. Pe site, Sabrina apare sub numele de Jasmin, iar la descriere găsim: „ofer un serviciu foarte profesionist, personal cu stil, frumuseţe şi înţelepciune. Sunt disponibilă pentru domni generoşi şi rafinaţi”. Bruneta sexoasă spune că pozele i-au fost luate de pe contul de Facebook şi că propuneri indecente a primit şi în România şi în Italia, unde stă mai mult pentru că acolo are afaceri soţul ei. „Dacă aş fi răspuns da, acum eram poate departe. Am fost dansatoare într-un club, nimic mai mult”, spune juna brunetă.

* 30 de euro? Penibil. Preţul cu care se spune că şi-ar vinde trupul a scârbit-o de-a dreptul pe Sabrina. „Suma de 30 de euro e penibilă. Dacă chiar vreau să fac prostituţie sau vreau să mă culc cu cineva, probabil că aş avea un preţ de la 5000 de euro în sus. 5000 de euro minim. Atât consider că merit, sau poate chiar şi mai mult… pentru că sunt dotată!”, a susurat cu zâmbetul botoxat tânăra. „5000 de euro? Tanti! Scump, drăguţă, scump, pe cuvânt, am văzut şi mai bine!”, a comentat cu mult subînţeles Solcanu. Invidioasă mică!  

Citit 5814 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.