Sex–scandalioane în lanţ

Sex–scandalioane în lanţ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fudulii de Cocoş pe platou de Buruiană. N-am zis-o eu, ci Cristi Brancu, apropo de acest „full contact” dintre Meme şi Sânziana Buruiană. Fetele mai au un pic şi-şi smulg silicoanele din piept răcnind una la alta pe seama bărbaţilor şi a principiilor de amor, iar eu n-am pătrăţelul roşu la mine să vă explic care spune că face sex oral şi sex normal şi care spune că practică aceleaşi activităţi, dar în varianta lor neaoşă… de cartier. Cu felinar. Roşu.

* Salam pentru Meme. Ah, mă prăpădesc de dragul bărbaţilor care, după ce au încheiat relaţia cu o femeie, continuă mult şi bine să o bălăcărească public pe „cu…a”, „nenorocita”… etc cu care, vorba aia, au împărţit şi bune şi rele. Dacă întâmplător sunt vedete, atunci mânjirea „divei” se face de la ora 16,30 când încep să refuleze emisiunile de divertisment tabloid şi până la miezul nopţii când „discuţia”, mai precis discursul devine de-a dreptul pornografic. Mi se pare jenant şi cu totul lipsit de bărbăţie să faci sport naţional şi zilnic din terfelirea imaginii celei pe care, nu-i aşa, ai avut-o în cel mai intim mod. Mă refer la Luis Lazarus, care nu mai termină de vărsat găleţile cu noroi şi excremente în capul Mihaelei Moise (Meme). Până la urmă, dacă femeia l-a înşelat cu alţi bărbaţi, dacă făcea amor în trei, cinci sau 20, dacă obosea la jumătatea partidei cu el, dacă prestaţia lui nu-i era suficientă şi mai lua … şi de la alţii, de bani vorbeam!, dacă s-a culcat sau nu cu manelistul Salam şi când, eu zic că e numai treaba lui Meme. Şi un bărbat adevărat ar avea decenţa să nu fluture chiloţii fostei lui iubite. Şi mai cred un lucru. Că o femeie nu cere „ajutor” (de orice natură) altor bărbaţi dacă ar avea suficient şi tot ce-i trebuie acasă. Părerea mea. 

* Fluturaşi pe creier. Rămân tot în zona scandalurilor sexuale care umplu televizoarele şi mă uit cu jale la biata manelistă Carmen Şerban, care mai are un pic şi face apoplexie sub acuzaţiile cel puţin bizare că ar fi făcut amor cu o minoră. Mie se pare o mare şi nedreaptă mizerie la adresa unei cântăreţe care, manelistă sau nu, chiar are o valoare. Iar cineva sigur are fluturaşi, dar nu în stomac aşa cum zice, pe creier!

Citit 3612 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.