„Big Ţiţ” – piept de oţel

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sânii, bâldâbâc, pe-afară. După ce ai avut-o în platou pe „Big ţiţ” – piept de oţel, Busty Heart, femeia care sparge pepeni, cutii de bere, cărămizi şi bâte de baseball cu bustul ei de 116, 84 centimentri circumferinţă, nu te mai poate speria nimic. Nici măcar o apariţie excentrică aşa cum Ralucăi Bădulescu îi reuşeşte. Întâlnirea de cupa Z (la sutien) a avut loc la show-ul lui Cătălin Măruţă.

De când o ştiu, Raluca nu reuşeşte să-şi îmbrace nici măcar o pătrime din bust. Şi acum, sânii uriaşi abia suspendaţi pe marginea unui maiouaş cu cinci numere mai mic, stăteau gata să i se prăvălească în poală sau, ca să fim corecţi, pe genunchi. Măruţă s-a temut de vreun „accident” când femeia s-a aşezat pe canapea, iar pieptul s-a cutremurat periculos, „seismul” pectoral riscând să „propage” imagini sancţionate de CNA. Băduleasca, de sub capa din pene ciufulite de pe umeri, l-a asigurat că nu se „dezgonfează” şi a recunoscut cu umor că şi ei i se pare penibil să poarte decolteu la minus 20 de grade, fără „un fulărel, ceva, un baticuţ, un baticoi, la gât”. Eu zic că mergea şi o prelată… Cert este că Băduleasca, după ce a reuşit remarcabil să slăbească 40 de kile, a avut grijă să le ia la loc... în piept pe toate.

* Gheara cu canapea. Măruţă s-a grăbit să o numească pe Raluca Bădulescu – regina unghiilor false. Adevărul este că la fel, de când o ştiu, Raluca are nişte unghii cu care îţi poate scoate comod ochii de la juma de metru distanţă. Pentru că are propriul salon de manichiură, Băduleasca i-a făcut cadou lui Măruţă o unghie specială – o imensă gheară falsă pe care se odihnea comod o copie a happylicăi bălţată cu trei cristale Swarowski. Brr. Sinistru!

* Oreste. „Am mers eu cât am mers cu maşina, până când, pe la Focşani, am îngropat-o într-un munte de zăpadă, şi m-am întors cu trenul la Bucureşti. Maşina? Sper să o mai găsesc la primăvară, când se va topi zăpada”, spunea Oreste la televizor. Apăi dacă şi Oreste, care, vorba aia, are linie directă cu Doamne-Doamne, pleacă la drum pe cod portocaliu, atunci chiar că putem pleca toţi în pustie!

Citit 4809 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.