Mică, sexy şi retardă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* ÎmBoldeşte-mă în aşternut. Dacă eram Cruduţa, Bianca, Tonciu sau Sânzi, zău dacă nu îl dădeam în judecată pe Mihail Boldea! De când cu toată circoteca „nu sunaţi la uşă la Congo, ies eu din când în când!” le-a luat fetiţelor caimacul pe toate posturile, şi le-a vârât în şomaj tehnic. Pe bune, n-a prins Bianca nici în vremea când se „mozolea” cu Bote prin mare sau prin pădurea Băneasa atâtea poze pe prima pagină câte a avut Boldea în două săptămâni.

A plâns sărmana Cruduţa după fotbalistul Nilă de i-a udat canapeaua lui Capatos. Că s-a despărţit definitiv de el din dragoste, ca să nu-i dăuneze la crampoane. I-a păsat cuiva de durerea ei din suflet, de suspiciunea că ar fi pârlit-o Nilă cu „ţigarea” pe obraz când toată presa n-avea ochi decât pentru Boldea? Nu. A venit până şi Leo de la Strehaia, la „Acces Direct” să povestească a ţ-îşpea oară cum l-a „tâlhărit” pe el Cruduţa de 400 milioane de lei şi l-a lăsat cu… problema nesatisfăcută. Acest „guru” al piţipoancelor a mai şi dezvăluit că Bianca Drăguşanu o „negociază” şi „consiliază” pe Cruduţa că „ea e mică şi retardă” şi nu se descurcă. Habar n-am dacă Drăguşanca e „peştioaica” Danieluţei, da’ mie mi-e clar: neîmBoldită financiar, Cruduţa nu se îmBoldeşte la aşternut.

* Preţul corect al Annei Lesko. 5.000 de dolari, atât a luat Anna Lesko de la primul ei client. Pentru o operă de artă, ce prostii v-aţi gândit? Informaţia a venit de la Irinel Columbeanu care saliva de-a dreptul sorbind-o din priviri pe Anuşka. Iri cică n-a plătit pentru fresca pe care i-a proptit-o vedeta în locuinţă, dar i-a făcut „donaţii”. Mda. Şi tot Iri şi-a cerut scuze că a dat-o jos de pe peretele reşedinţei de la Izvorani pe motiv că-i „cauza” (Monicăi) energii negative. A promis însă în faţa poporului că i-o pune la loc, pe perete. Mai ştii, poate – poate se leagă ceva. Pe principiul „pupă-l în bot şi papă-i tot” o şi văd pe Lesko dând concerte erotice în campania electorală a lui Irinel Columbeanu.

* Papuaşii. Nu închei înainte să vă spun ultimul banc cu Boldea, înainte să se întoarcă din străinezia: cică s-a dus pe o insulă. Întâi i-a gonit pe băştinaşi cu prosopul, pe urmă le-a făcut hotărâri judecătoreşti şi i-a lăsat fără insulă…   

Citit 1788 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.