Ştafeta cu amanţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vadim, Terente cu rima împotmolită. „Când a băgat mâna în sutien am crezut că scoate o ţâţă!”, a mărturisit tribunul Vadim cu ochii pironiţi în decolteul blondei maiestuoase, din faţa lui. Tânăra, care îl depăşea cu vreun cap în înălţime, a scos însă din sân permisul de conducere de TIR-istă, impresionându-l şi mai mult pe vajnicul politician. Şi, ca fapt divers, nu era o emisiune de ţâşnit silicoane din sutienul dantelat, aşa cum s-a cam obişnuit de la o vreme, ci o producţie de cultură generală „Te pui cu blondele”. Şi Vadim s-a pus. În foi de viţă, nu alta, l-au făcut blondele lui Dan Negru pe Vadim. Şi la urmă drept pedeapsă că s-a pus cu ele, i-au luat şi banii. Impresionate de mărimea uriaşă a memoriei tribunului, blondele nu s-au lăsat şi au ţinut să se lămurească dacă şi bărbăţia i se compară cu cea a lui Terente. La faza asta se poate spune că Vadim şi-a făcut-o cu mâna lui atunci când a declarat că vrea să-şi scurteze penisul. „Domnişoara, a fost o gluma! În realitate e mult mai grav”, a parat tribunul, îndulcind inima blondelor cu un pamflet: „Decât să te pui c-o blonda, mai bine lucrezi la sondă,/ Blonda poate fi parşivă/ Şi îţi face tort din colivă./ Dar ferească piaza rea/ Să le superi cu ceva./ Mii de trăsnete şi bice/ Că te muşcă de varice”. Aici i s-a cam împotmolit rima…

Revenind la Terente, citisem prin presă că faimosul lui organ s-a cam fleşcăit din cauza formolului în care a stat atâta amar de vreme. Aşa că, la o adică, ar putea să facă Vadim un pustiu de bine şi să îl înlocuiască… zic şi eu.

* Fostul tău iubit este viitorul meu iubit. Frate, ce-i asta? Ştafeta cu amanţi şi iubite? Numai ce aud miercuri seara, la ceas de noapte, că Adelina Pestriţu s-a cuplat cu fostul iubit a Ralucăi de la trupa Bambi. Iubit care, din câte zicea Căprioara, avea planuri serioase cu ea şi chiar îşi pregăteau pirostriile. Dar stai să vezi că înainte să fie Pestriţa cu fostul lui Bambi cea blondă, a fost cu Gabi Bădălău, fostul iubit al Ramonei Gabor. Care Ramonică a devenit iubita Bădălăului după ce respectivul a fost iubitul Andreei Tonciu, înainte de a deveni fosta, actuala şi viitoarea iubită a lui Mitea. Mamă, ce încurcătură de maţe! Parcă-i ştafeta cu amanţi şi piţipoance!

Citit 2070 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.