Sex în trei cu tata şi feciorul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Dacă femeia vrea…” Mai să-mi iasă neuronul din cap şi să se dea cu fruntea de ecranul televizorului când am citit: „Bote şi Andrei au făcut-o în 3”. Ups! Bine că la ora aceea minorii erau deja în pat la nani. Poate că e vorba despre vreo colecţie de budigăi push-up, de nişte izmene ţintate în Swarowski. Ei aşi! „Lecţie de sex pe viu predată unui fiu”, scria mare în susu’ ecranului, spulberându-mi falsele speranţe. Mă şi gândeam că urmează vreo probă practică în care tatăl îi arată fiului cele mai noi şi mai incisive poziţii de la 69 încoace.

Când, mă pune necuratul să dau sonorul mai tare ca să aud o pildă de învăţătură sexuală de la Bote către fi-su: „Dacă femeia e măritată şi vrea, ce să-i faci?! O faci!”. Vorbeau despre fotomodelul masculin care s-a încurcat cu numita cântăreaţă Sylvia, nevasta ăluia alb de la „Alb Negru”. Să mor dacă ştiu ce cântă juna blondă şi sexoasă, da’ pot să jur că ea e varianta adultă a elevei care i-a arătat profului cu care făcea pregătire cât de obtuz poate fi unghiul dintre picioarele dumneaei minore. Şi că nu trebuie să ai 18 ani ca să te pozezi goală-puşcă pentru iubitul tău major. Şi la coada cozii, dacă n-a avut reţineri să sară în pat cu domnul profesor plătit de părinţi ca s-o mediteze la geografie, de ce s-ar fi sfiit s-o facă şi cu un fotomodel din gama de chiloţi Botezaţi?!

* Cuvintele, ca nişte coji de seminţe. Tot în lipsă de somn, mă puse Sfântul să mă uit la păcătosul de Capatos şi s-o ascult grăind pe duduia Mădălina Pamfile. Oameni buni, ştiţi cum vorbeşte fătuca asta? Stupeşte cuvintele printre dinţi de parcă ar fi coji de seminţe mâncate la ceas de seară pe marginea şanţului cu ţăţicile târgului. Păi pe lângă ea până şi Cruduţa îmi pare că e de-a dreptul genială. Vocea dogită de parcă ar fi fumat de când a fost înţărcată, accentul de cartier mărginaş şi cuvintele molfăite şi împroşcate, schilodite gramatical, m-au făcut să-mi fie milă de sărmana limbă română. Bine că măcar e pusă să vorbească după miezul nopţii că s-alege prafu’ de tânăra şi studioasa noastră generaţie. Părerea mea.

Citit 3237 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.