Sub fusta lui Nuţi, PDL se face verde

Sub fusta lui Nuţi, PDL se face verde
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dacă se usucă… pică? Evrica! Acu’ m-am prins de ce s-a înverzit PDL-ul din siglă şi până în chiloţii de campanie ai candidaţilor! De la frunza doamnei Elena Udrea li se trage, dom’le! Păi nu sub frunza ministresei creştea copăcel-copăcel turismul? Ziceţi şi voi dacă nu turism/traiseism (electoral) se cheamă ce-au făcut PDLeii când au părăsit corabia lui Băse pentru arca USL şi-au trimis „glorioasa guvernare portocalie” în verdea şi amara opoziţie. Ştiu că verde de Paris nu-i tot una cu verde PDL, da’ ştiu că frunzuliţa doamnei Udrea e tot ce-a mai rămas din gloria turismului nostru lăsat în prag de vară în fundul gol, ca la ţară. De la ce m-am luat cu ideile astea? Păi mă bântuie încă ştirea pe care am auzit-o acu’ vreo două seri despre Elena Udrea care zicea că „pe bune şi pe corecte”, Arena Naţională ar trebui să se cheme Stadionul „Adriean Videanu”. Pe această linie, şi frunzuliţa turistică ar trebui să poarte numele ministresei. Atenţie însă, că pe la noi prin popor e şi o vorbă: ce-a fost verde s-a uscat, şi apoi s-a scuturat. Dacă rămâne şi fără frunzuliţa lui Nuţi nu ştiu, zău, ce s-alege din PDLeu.

* Săracu’ Tudi! Băieţii de la DIICOT au avut parte de sex-gate cu Oana Zăvoranu şi Tudy în rolurile principale. Uuuu, mama! După atâţia politicieni burtoşi şi oameni de afaceri trecuţi de a doua tinereţe, combinaţi cu piţipoance siliconate, era cazul să primească şi ei ceva XXX cu trufandale şi prospături. Faza tare e că Pepe vrea „reconstituire” că nu e sigur că omul cu... sexul manual este sigur Tudi. Săracu’.

* „Silifoane” sau Mărculescu-gay? Sincer, nici nu ştiam ce să aleg aseară. La Kanal D, bunica lu’ Oana Lis voia ea să-şi pună ea perechea de „silifoane” pe care a renunţat să şi-o mai pună nepoată-sa de frica divorţului. Viorel se gândea dacă totuşi n-ar fi mai bine să şi-o pună el. Eventual în pantaloni. De cealaltă parte, la Antena 1, două tabere se contrau pe tema Costin Mărculescu – gay sau nu. Dilema era majoră: ţâţe false pentru nevasta primarului (încă viu) Lis ori sexul nedefinit al lui Mărculescu. Am decis să mă gândesc până pe 10 iunie şi să votez atunci. Noapte bună!

Citit 2176 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.