Sexy Euro - Neuro - visionul

Sexy Euro - Neuro - visionul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bravo Mandinga! Baftă în Finală! Când Gabi Cotabiţă i-a recomandat Elenei de la Mandinga să nu se creadă vreo Whitney Houston sau să o apuce subit pudoarea, ci să fie la fel de naturală şi de dezbrăcată ca în videoclip, mi s-a părut răutăcios şi misogin. Mai ales când i-a zvârlit de la obraz: „Dezbracă-te pe scenă! Acestea îţi sunt atuurile, să le folosim la maximum!”. La ceas de noapte, în plină semifinală Eurovision, frumoasa Elena de la Madinga şi-a scăpat vocea peste picioarele alea lungi până în gât şi a dat cu linia melodică prin arătură. Până şi cei care nu se uitau la ora aceea la Eurovision s-ar fi prins că biata solistă nu mai auzea nimic în cască şi a fost silită să cânte după ecoul sălii. Baku(ganii) ăia sabotori au rămas de piatră la toate semnele disperate pe care le făcea Elena, şi casca ei a rămas surdă. Chiar dacă la final a fugărit ritmul compus de Costi Ioniţă şi-a înghiţit un vers, în condiţiile date, Mandinga s-a descurcat excelent. Bravo ei! Iar faptul că România a fost prima calificată în finală este în primul rând meritul românilor de pretutindeni care au votat pe rupte de peste hotare. În plus, hai să recunoaştem că la ce băşcălie de Euro-Neuro-Vision am avut parte în semifinală, Elena, cu sau fără cască, a strălucit!

* Babuşka maia! Parodie sau nu, mie, zău mi-a plăcut la nebunie piesa din Muntenegru „Euro neuro - Monetary brake dance - Euro neuro - Give me chance to refinance”. Nu tre’ să fii vreun poliglot ca s-o pricepi. M-am topit şi de dragul party-ului bunicuţelor aduse de Rusia din Munţii Urali, care au copt prăjiturele şi-au cântat un vesel „kamon end dens”! Bine că măcar au fost îmbrăcate! Spre deosebire de invazia de desuuri de pe scenă. Cei mai tari au fost, de departe, chiloţii fluorescenţi purtaţi pe scenă de dansatoarele la bară din Austria! Recunosc, picioarele dezgolite, ale Elenei noastre, acoperite doar cu o impresie de rochiţă, vor avea concurenţă maximă din partea picioarelor cu care cântă sexoasele din Cipru şi Grecia. Bine că are albaneza aia de suferă pe scenă de-ţi vine să suni la 112, voce cât să dea la tot Eurovisonul. Naiba ştie ce cântă, că nimeni nu pricepe ce zice. Da’ e clar, o doare rău!

Citit 2023 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Mai 2012 16:16

1 comentariu

 • postat de aladin
  Joi, 24 Mai 2012 19:04
  ELENANA-I FOARETE MISTO..NU CONTEAZA CA VOCEA NU O PREA AJUTA..LA ACEST CONCURS DOAR NU SE VOTEAZA MUZICA, CI APARITIA SCENICA!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.