Pupa-ţi-aş marketingul, păpuşel!

Pupa-ţi-aş marketingul, păpuşel!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bărbaţi goi, duşi de zgardă. „Cătălin Botezatu s-a sărutat cu o doamnă şi un domn. Care dintre cele două săruturi vă şochează?”. Jur că-mi place „abordarea” „Poveştirilor de noapte”. Subiectul care fumega îl viza pe designerul Bote care a încheiat prezentarea ultimei sale colecţii cu un sărut în trei - el, un fotomodel gol, cu aţa-n fund şi-un ham pe piept şi o jună îmbrăcată într-un ciorap dantelat şi transparent tras până-n gât. Scandalos?! Să le luăm pe rând. Colecţia, s-avem pardon, părea desprinsă dintr-un film sado-masochist, cu masculi în tanga, mascaţi, înhămaţi sau duşi de lanţ de nişte modele feminine în diferite stadii de deschiloţare. Faptul că materialele preţioase costau mai mult decât alocă Guvernul pentru Sănătatea noastră, ca să apucăm prezidenţialele, e altă poveste. Da nu tre’ să fii Coco Chanel ca să creezi „Domina” cu accente hard - „Bondage şi Disciplină” (pentru cunoscători). Revenind la gestul designerului, ca să-l citez pe Mircea Solcanu, Bote a deschis cutia Pandorei în ceea ce priveşte orientările sale intime şi a dat apă la moară celor care susţin că ar avea o slăbiciune (şi) pentru domni.

* În grup, da, gay, nu! „A fost o simulare. Cum să mă sărut cu un bărbat? A fost finalul unui show spectaculos, nu există limite sau inhibiţii. Un «menaj» - să spunem «a trois» - este o scenă de marketing, în care sărutul legat de partea masculină este unul simulat. Doar sărutul legat de partea feminină este unul adevărat, deoarece am ieşit cu o tonă de ruj pe bot şi pe faţă”. Iar pentru piper, jurnaliştii a reluat declaraţia cu orientările lui Bote: „Nu e nimic anormal să faci sex în grup. Dar gay, nu!”.

* Bianca, mai tânără şi fără silicoane. Dacă tot a zăpăcit lumea tabloidă, Cătălin a pus sare pe cicatricele estetice ale Drăguşancei dezvăluind că modelul pe care l-a sărutat seamănă cu Bianca: „Doar că are 20 de ani, nu are nicio intervenţie, nu are nimic, nu este siliconată. O Bianca mai tânără cu 10 ani, fără mişto". Auuu!

Citit 1393 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.