Alba-neagra la Primărie

Alba-neagra la Primărie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Bilă albă - Primăriei municipiului Galaţi pentru faptul că răspunde, în sfârşit, dorinţei exprimate de marea majoritate a gălăţenilor de a avea un oraş curat. Faptul că în următoarele zile va începe luna curăţeniei nu poate decât să ne bucure. Iar dacă asta nu va însemna doar ridicatul prafului în capul gălăţenilor, prin acţionarea în forţă a „târnurilor” arhaice (măturoaiele făcute din nuiele), ci şamponarea străzilor care n-au văzut în viaţa lor aşa ceva, nu putem decât să apreciem iniţiativa. La fel şi pentru faptul că marea desfăşurare de forţe nu începe din buricul târgului, ci de la periferia înecată în mizerie. Iar dacă în etapa a doua a curăţeniei vor intra în vizor hârburile abandonate, garajele şi chioşcurile nu putem decât să ne dorim să vedem asta.
Bilă neagră - Tot primăriei municipiului Galaţi, mai exact Direcţiei Tehnice (deşi nu credem că e chiar de capul ei în toată administraţia locală), pentru haosul creat în traficul gălăţean de câte ori se închid artere pe şest. Sistematic, obsesiv chiar, şoselele sunt blocate fără ca nimeni să anunţe din vreme. Pare un soi de glumă proastă menită să bulibăşească traficul şi aşa sufoca(n)t al oraşului. Mai adăugăm o jumătate de bilă neagră şi pentru faptul că municipalitatea nu a respectat promisiunea asumată într-un comunicat de presă de a redeschide, de la 1 septembrie 2012, circulaţia pe străzile Oţelarilor şi Stadionului.

Citit 8461 ori Ultima modificare Duminică, 09 Septembrie 2012 15:30

2 comentarii

 • postat de Galati Joi, 13 Septembrie 2012 09:13 Link la comentariu
  0
  0

  Pana la samponarea strazilor avem de luptat cu haitele de caini comunitari, cu lipsa de educatie a unora care confunda galeata de gunoi cu trotuarul, cu miile de masini parcate de aiurea, cu inexistenta locurilor de joaca pentru copii, cu mitocania celor ce considera soseaua circuit de formula 1, cu zecile de mii de mp de pamant ce n-au mai vazut lopata si grebla de 20 de ani, cu lipsa de interes pentru reabilitarea si punerea in valoare a imobilelor vechi, cu un Parc Industrial total ineficient, gestionat politic, cu un sediu de Primarie subred, cu un Apaterm falimentar.
  Si, bineinteles, cu iarna ce se apropie, anotimp in care existenta muntilor de zapada pe trotuare va reprezenta normalitatea.

  Raportează
 • postat de contra Luni, 10 Septembrie 2012 08:01 Link la comentariu
  0
  0

  poate dispar si baracile comuniste ale ziarului viata libera mazgalite de grafiti si dupa care isi fac nevoile toti betivani,ziar corupt conducere corupta

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.