N-ai nimic pe sub burnuz!

N-ai nimic pe sub burnuz!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Striptis pentru talibani. Vai Doamne, Biancăi Drăguşanu îi zornăie oasele pe sub piele de teama dansului în ploaie. Zice că nu vrea să-şi expună „trupul şi părţile pe care toată lumea se aşteaptă să le vadă şi pe care le-a tot văzut până acum. Sunt aici pentru o cauză umanitară!”. Acum, serios, trupul Biancăi nu mai are taine pentru nimeni dintre utilizatorii de internet! Dacă umbla îmbrobodită, n-o chema nimeni la „Dansez pentru tine”, ci la „Mă rog pentru tine”! Şi la o adică, un striptis caritabil poate fi mai eficient decât un dans perfect! Iaca şi-a sărit din papuci lumea musulmană revoltată că Madonna i-a dedicat un striptis unei fetiţe de 14 ani împuşcată de talibani. De ce? Pentru că adolescenta îndrăznise să scrie pe un blog cât de importantă este educaţia pentru ea. Aşa că talibanii i-au tras două gloanţe-n cap. În timpul unui concert, Madonna a spus că nu există nici un verset din Coran care să interzică educaţia femeilor şi, ca să fie convingătoare până la capăt, s-a lepădat de cămaşă, şi-a rămas cu pantalonii în vine. E drept, când s-a întors cu spatele, publicul a putut vedea nu doar popoul său cam ofilit, ci numele fetiţei, Malala, scris între breteaua sutienului şi bata bikinilor negri.
Uşurel cu revolta, că vă spun acuş ce poartă musulmanii pe sub burnuz (rochia, pardon haina aia lungă şi albă)! Ce poartă şi scoţienii pe sub kilt (fustă)! Nimic! Revenind la Madonna, ce mesaj poate fi mai puternic pe lumea asta decât cel pe care îl scrii pe propriul trup?
* Îndrepta-mi-aş părul. Ruby - o cântăreaţă care s-a dezbrăcat în revista cu iepuraşi, nu vă mai întrebaţi atâta cine e! - a găsit o metodă inedită de a-şi coafa părul. L-a călcat cu fierul de călcat! „Eram în foarte mare grabă, cu o săptămână înainte îmi aruncasem placa de păr pentru că se stricase, şi hair-stilistul meu era plecat din ţară. Şi a trebuit să mă descurc repede, mi-am pus coada pe pat şi jap-jap!”, se lăuda mândră de ispravă. Nici nu vreau să mă gândesc cum rezolvă problema dacă i se isprăveşte crema şi ceara de epilat, arde epilatorul şi toceşte lama de ras…

Citit 2027 ori Ultima modificare Luni, 22 Octombrie 2012 16:57

2 comentarii

 • postat de smecher
  Marți, 23 Octombrie 2012 18:24
  sexy fata asta imi place de ea imi place stilul ei smecher nu ai ce sa comentezi e prea frumoasa cel putin nu e pitipoanca ca altele hai sa fim seriosi ruby se numeste
  0
  0
  Raportează
 • postat de Christian G
  Marți, 23 Octombrie 2012 11:50
  Asta-i un alt articol din seria "cat de frustrata sunt eu, care-s asa o inteligenta serioasa, pe toate fufele astea pe care le baga lumea in seama". Nu stiu cati scotieni ai verificat sub kilt daca mai poarta ceva. Trebuie sa-i fi imbatat bine sa te lase dar in fine. Femeile musulmane care poarta niqab mai au si altceva pe dedesubt. Poate ai vreo fantezie cu ele goale acoperite doar de un cearceaf si cred ca multi barbati s-ar bucura sa fie asa insa nu e. Burnuzul, in schimb, e cu totul alta piesa de imbracaminte. Cat despre Madonna, la varsta ei are un fund cum nu aveai tu la 16 ani.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.