Ce îmbătrâneşte prima la un bărbat?

Ce îmbătrâneşte prima la un bărbat?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Păpuşi sau mătuşi? Revin la întrebarea din titlu: Ce îmbătrâneşte prima la un bărbat cu bani? - „P… nevasta”, a fost răspunsul dat la Pro Tv de „Micuţul Will”. Adevărul este că dacă stai să te uiţi prin jur o să constanţi lesne diferenţa flagrantă de percepţie: un bărbat cu puţină burtică şi tâmple grizonate e considerat sexy, dar o femeie cu aceleaşi trăsături este… „trecută”, ca să fim delicaţi în exprimare. Bunăoară am aflat dintr-un top „Păpuşi contra mătuşi” marca „Poveştiri adevărate”, ce au în comun Lili Sandu şi Oana Lis. Aceeaşi vârstă, 33 de primăveri şi apartenenţa la acelaşi sex feminin. În vreme ce Lili Sandu e confundată prin străinătate cu faimoasa Kim Kardashian, Oana Lis este nevasta lui Viorel Lis. Romaniţa Iovan este mai mare cu vreun an decât Iuliana Marciuc, însă doar în acte. În vreme ce fosta soţie a lui Adrian Iovan şi iubită a lui Iri pare că a încremenit în timp, pe chipul boţit al Iulianei Marciuc relaţia cu Adrian Enache a săpat adânc.
* Să ne congelăm şunculiţele. „Sunt foarte fericită cu kilogramele pe care am scăpat de ele, însă este o zonă chiar sub buric unde este foarte greu să poţi să scapi de pielea  care a rămas şi am zis hai să încerc o procedură care nu doare, nu e ceva foarte complicat, e uşor, n-are dezavantaje”, aşa a spus dintr-o suflare cântăreaţa Xonia, la teveu. Aşa-i că n-aţi priceput mare lucru? Ei bine, Xonia a găsit o nouă metodă de slăbire - crioliboliză - care îngheaţă celulele grase şi astfel ele intră într-o moarte fiziologică. Mie nu mi-a clar unde se duc celulele adipoase moarte şi îngheţate, dar mi se pare că duduia Xonia se exprima de parcă i-ar fi îngheţat şi creieraşul, nu numai burtica. O şedinţă de slăbit prin congelare costă cam 700 de lei şi poate ajunge la 2.400. La banii ăştia mai degrabă fac o vizită la Polul Nord şi îmi criogenizez şi ultima celulă de strat adipos. La final voi spune şi eu precum Xonia: „Am ajuns la nişte kilograme care îmi place unde sunt şi aş vrea să nu mai cresc”. Decât la minte, aş adăuga eu…

Citit 2362 ori Ultima modificare Luni, 10 Decembrie 2012 18:25

2 comentarii

 • postat de cora
  Marți, 11 Decembrie 2012 18:27
  Xonia (n. Loredana Sachelaru; 25 iunie 1989) este o cântăreață, compozitoare, actriță și dansatoare australiancă de origine română. S-a nascut in Melbourne si a ajuns pentru prima data in Romania in 2008. Data fiind o astfel de biografie, fata vorbeste binisor limba romana. Mai bine decat Vanghelie, de pilda. Zic si eu.
  0
  0
  Raportează
 • postat de fout
  Marți, 11 Decembrie 2012 10:59
  DA draguta Anca
  politica se imbina perfect cu futareala.
  bunisoara si asta ,se poate si mai bine
  mai cauta ca doar tinerii nu citesc ziarele ca bosorogii.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.