„Mi-am tăiat venele să-l sperii pe tata”

„Mi-am tăiat venele să-l sperii pe tata”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Presupusa Oana”. Pe trei voci, la unison sau în canon, Antena 1, Acasă Tv şi Kanal D îi cântau prohodul Oanei Zăvoranu. „Inconştientă de 24 de ore”, „zace la terapie intensivă”, „intubată”, „căzută în casă”, „comă indusă de gradul II”, se învălmăşeau cu declaraţii ale foştilor şi viitorilor ei prieteni, psihologii analizau care mai de care comportamentul „suicidar” sau "parasuicidar" al Oanei, în vreme ce mama Zăvoranu părea să-şi dea duhul pe holurile spitalului, în vreme ce fiica ei era scoasă pâmântie la faţă, pe targă.

În tot acest context dramatic, a fost invitată, pe canapeaua lui Capatos, Marijuana, ca să povestească despre isprăvile ei controlate de droguri. „Mi-am tăiat venele ca să-l sperii pe tata”, a mărturisit tânăra, şi mie mi s-a zbârlit brusc părul pe ceafă. Mihai Mitoşeru se zvârcolea reproşându-şi că a ignorat cererile insistente ale Oanei de a ieşi împreună, la distracţie în club, prietenul vedetei îi îmbrâncea pe jurnaliştii adunaţi ciotcă la poarta spitalului, vrăjitoarele îl invocau pe Necuratul, iar faţa fericită a lui Pepe, la petrecerea de la ziua finuţei lui, completa tot acest thriller psihiatric dâmboviţean. Când toată lumea asculta cu urechea parcă respiraţiile monitorizate ale Zvorancei, şi-i număra bătăile inimii, hop, vestea şoc: Oana a fost externată din spital şi a ajuns acasă! Şi numai ce văd nişte imagini, cu o tânără (leit Oana), cu ochelari de soare pe nas la miez de noapte, dusă pe braţe de doi bărbaţi, dintre care unul fiind iubitul Zăvorancei, de la maşină în casă. „Presupusa Oana”, comenta şocată reporteriţa îngheţată şi viscolită de la faţa locului mărturisind pleonastic că i se pare „incredibil de crezut”.

* Vie şi oareşcum vătămată. „Presupusa Oana” era fix Oana, după cum avea să confirme doamna mamă-sa, şi a fost externată la cerere. Ca să-ţi ceri externarea de la terapie intensivă pare o aroganţă tipică Zăvorancei. Aşteptăm cu interes continuarea circotecii.

Citit 1849 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.