Văduva cu lacrimi şi ţâţe-n vânt

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doamne, ia o pauză! Aşa mi-am zis în suflet când, duminică seara, de pe ecranul televizorului m-a fulgerat o ştire ca o muchie de secure în cap: „Mircea Albulescu internat de urgenţă la Floreasca - puseu de tensiune”. Era prea mult pentru poporul lacom devorator de cadavre şi care s-a ales cu răbdări… incinerate. Mă gândesc cu câtă eleganţă a „cenzurat” Pro Tv corul huiduielilor de la mort. A fost singurul. Iar eu conchid că neamul care huiduie la nuntă, fluieră şi la mortul fără spectacol. Cum care nuntă? La nunta Elenei Băsescu! N-au fluierat cu patimă deşi era vorba de o mireasă aflată în ziua nunţii, mireasă care, întâmplător sau nu, era fiica lui Traian Băsescu. Da’ tot mireasă era! „Nu moare un actor decât atunci când îi moare ultimul spectator”, mărturisea Florin Piersic. Mă întreb când oare cei degrabă adulatori de Sergiu Nicolaescu mort au fost ultima dată la un teatru, la un cinema…

* Pe placul „boborului”. Să mă ierte Cel de Sus, dar mi-e tot mai greu să privesc circul actriţei Anca Pandrea, soţia lui Iurie Darie. Asta văduvă pe placul „boborului”! Gata să povestească şi cu ce chiloţi l-a îngropat pe defunct şi să se suie călare pe catafalc! Ultima ei mărturie m-a bulversat. Printre „Iura spunea”, „Iura făcea” am aflat că văduva nu poartă sutien şi că dacă n-a purtat toată viaţa n-o să se apuce să-şi pună acum. Mda. Ratingul durerii e mai mare când îl întâmpini cu lacrimile şiroaie pe ţâţele-n vânt!

* Şi totuşi sutienul… Dacă tot suntem în plin sezon al retrospectivelor, de ce să numărăm doar golurile şi nu şi goalele! Trei zile la rând mi-a povestit alde Cabral la care s-a dezbrăcat şi care nu pentru Iepuraşul cu papion, care urmează şi care se lasă. Iaca aşa am aflat de românca sexoasă Alexia Mell, care face furori în Italia şi care a onorat Jocurile Olimpice de la Londra cu un calendar care o înfăţişează “practicând” aproape goală diferite sporturi. Iaca pentru imaginile astea aş putea să bat pariu că britanicii ar mai organiza o olimpiadă. Aia sexy.

Citit 2653 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.