Filozofia lui Bănică: „Păsărica-i trecătoare, creierul rămâne”

Filozofia lui Bănică: „Păsărica-i trecătoare, creierul rămâne”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Zâna şi Zânul Surprizelor. Nici dacă s-ar fi anunţat că lui Sergiu Nicolaescu şi i se face retroactiv înmormântare cu sobor de popi şi lăutari n-ar fi sărit de fund în sus televiziunile, aşa cum au făcut-o când Andreea Marin şi Bănică Jr. şi-au postat pe Facebook divorţul. Şi dă-i duplexuri şi triplexuri Antena1-Antena2, speculaţii şi conotaţii, analiză metafizică şi metaforică pe versurile ultimului cântec bănician. Hoarda de reporteri se postase deja în faţa vilei foştilor soţi anunţând că „dintr-un moment într-altul o să vină Bănică să-şi ia lucrurile!”. Ca şi când Fănel roackerul o fi vreun Pepe care să facă reality-show din adunarea catrafuselor, iar Zâna o să iasă cu şorţu-n brâu şi măturoiul în mână ca să-şi apere ceaunul de mămăligă şi făcăleţul cel nou care au fost cumpărate de el, dar din banii ei, deci n-are vreun drept asupra viitoarelor mămăligi. După părerea mea, Andreea se comporta de ceva vreme ca o femeie/mamă singură. Iar Bănică mi s-a părut depăşit/copleşit de personalitatea consoartelor lui, indiferent că s-au numit Ţopescu, Rădulescu sau… Zânescu. Oricum, rămâne ca o supremă lecţie de eleganţă… zânească, discreţia cu care cei doi şi-au trăit dragostea. Aşa cum rămâne în istoria conjugală întrebarea de moldoveancă aprigă: „Este soţul meu tatăl copilului tău? Da sau nu?!”. E drept, Bănică, dacă se mai însoară, riscă să petreacă mai multă vreme cu fostele şi copiii lor decât cu noua titulară. Cât despre Andreea, e o femeie cu o inteligenţă sclipitoare, puternică şi cuceritoare. În locul lui Dani Oţil, mi-aş face griji!
* Bănică. E vorba de jurnalista Mara Bănică, nu de Bănică Jr., care a spus ieri seară, o treabă tare adevărată: „Păsărica-i trecătoare, creierul rămâne mai mult timp! Şi de cea mai frumoasă femeie din lume există cel puţin un bărbat care va spune «M-am săturat! Nu-mi mai trebuie!». Întotdeauna bărbaţii vor dori prospături, întotdeauna vor apărea altele mai bune, mai tinere, mai nurlii, da’ mai deştepte, mai greu!”. Just!

Citit 2962 ori Ultima modificare Vineri, 11 Ianuarie 2013 18:03

6 comentarii

 • postat de Ion
  Duminică, 13 Ianuarie 2013 10:34
  Trebuie sa tiparesti in browser plagiarisma.net ptr ca aici redirectioneaza. Bagi textul si adresa URL a paginii si afli procentul de originalitate (aici zero). Succes!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion
  Duminică, 13 Ianuarie 2013 10:28
  Nu pe Google se verifica un text ptr originalitate , cel care copiaza/plagiaza poate reformula adica schimba ordinea cuvintelor . De exemplu intri pe site-ul: plagiarisma.net (sunt mai multe dar aici este gratuit) acolo introduci textul de verificat precum si URL-ul paginii (adresa din browser) si dai click pe butonul : "Check Duplicate Content" dupa care ti se afiseaza un procent de originalitate. Se numeste: "Free Plagiarism Checker Online" , este valabil in 190 de limbi (poti cauta si pe Google dupa numele acesta daca nu apare aici linkul).

  De exemplu prima fraza care nici nu suna corect: "Nici dacă s-ar fi anunţat că lui Sergiu Nicolaescu şi i se face retroactiv înmormântare cu sobor de popi şi lăutari n-ar fi sărit de fund în sus televiziunile, aşa cum au făcut-o când Andreea Marin şi Bănică Jr. şi-au postat pe Facebook divorţul. " impreuna cu adresa URL a paginii respective, mi-a iesit 0% originalitate, aveti aici rezultatele exact cum le-am luat de pe site in urma verificarii: "Total 246 chars , 44 words, 0 unique sentences, 0% originality"
  Ceea ce inseamna zero propozitii unice si zero originalitate.
  Puteti sa incercati si voi.
  Cu o alta verificare pe small seo tools: " televiziunile, aşa cum au făcut-o când Andreea Marin şi" , precum: " şi " Bănică Jr. şi-au postat pe Facebook divorţul." a picat la originalitate, nu sunt unice, adica copiate cuvant cu cuvant, asa ca judecati voi si restul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mean Meanovitch
  Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 18:31
  Am căutat pe Google alte saituri (site-uri, deh) de pe care Anca Melinte ar fi putut să facă gestul "copy/paste" de care a fost acuzată de un anume Ion ( care se vede că tot Gheorghe a rămas, făcând acuzaţii fără să aducă dovezi ), dar nu am găsit. În ceea ce priveşte articolul pe ansamblu, el este la fel de lipsit de importanţă ca un nasture căzut de la o bluză cu fermoar. Din păcate, aceasta este hrana de zi cu zi a gloatelor semi-analfabete şi profund inculte: "ce mai face alde Bănică şi ceilalţi care este ca ei". Nu-mi vine în cap altceva, ca comentariu (cacofonie îndelung căutată) decât aceasta: "Nu de el cînd rîdeţi, rîdeţi, rîdeţi voi de voi, / Că sunteţi grăbiţi şi cinici şi inculţi şi goi." Cuvântul "el" din versurile marelui Păunescu nu are nici o legătură cu Ştefan Banică Jr.
  0
  0
  Raportează
 • postat de SISI
  Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 16:26
  asta cu Zâna şi Zânul Surprizelor. am auzit-o aseara la Banciu, pe B1..
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion
  Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 13:57
  "laturile" astea nici macar nu-i apartin, da cu copy-paste la greu de pe net le schimba apoi ordinea si pretinde ca are idei originale, mai vaaa! Vaneaza cu limba scoasa vedete care chiar au facut ceva pentru oameni, si sunt multi cei care o binecuvaneaza pe Andreea Marin, pe cand asta ce a facut, nu stie decat barfa si minciuni, mi-e sila! Laaasa-neee!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Avem zilnic laturi proaspete de cea mai joasa calitate !
  Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 07:28
  Ai dreptate Anca, uite, tu esti urita intr-adevar, dar iti ramine macar desteptaciunea, caci esti foarte inteligenta si ai un umor debordant. Glumeam desigur, la ce laturi scrii, ma mir ca nu ti se atrofiaza si ultimul neuron ramas care iti mai zangane prin chestia aia de ii zici tu cap.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.