Sex-shop culinar şi bombe (nimfo)maniace

Sex-shop culinar şi bombe (nimfo)maniace
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Faceţi amor, nu legi! „Eu cred că dacă, totuşi, la Senat s-ar face mai mult sex şi mai puţine legi, am fi mai câştigaţi”. N-am spus-o eu, ci Lucian Mândruţă, care a ieşit din anonimatul teve în ringul „Apropo”-urilor lui Andi Moisescu, realizatorul Pro Tv care s-a apucat să dezamorseze bombele de presă. Şi cu ce ar fi putut să înceapă „detonarea” controlată a pocnitorilor şi petardelor jurnalistice, evident neverificabile, decât cu „nimfomaniile oratorice” ale tribunului Vadim şi cu „zburdălniciile” Oanei Zăvoranu. Că şturlubaticul politician a posedat (la propriu şi la figurat) mai multe femei decât avea Suleyman Magnificul în harem e o treabă! Dar ce te faci cu presupusa tentativă de viol asupra Oanei Zăvoranu, comisă la Senat? Ne încălzea mai mult dacă nu era la Senat ci în Parlamentul European?

* Logodnicul Bote. În topul personajelor pitoreşti din categoria „Baronul de Münchhausen” a intrat şi „legendarul” Cătălin Botezatu. Care cică i-ar fi dat lui Lindsay Lohan o rochie neagră, creaţia lui, s-o îmbrace la un eveniment organizat de Monica Gabor şi misteriosul ei domn Roz. Şi cică Lindsay l-ar fi întrebat pe Bote dacă nu vrea să spună că el este noul ei logodnic! Şi, culmea, Botezatu n-a vrut, ca să nu apară „şi pe prima pagină a ziarelor mondiale”. Na, era s-avem o (ne)ştire!

* Arome, gusturi şi pofte. Trupeşti. „Avem un magazin on-line pentru adulţi”, a explicat elegant, tânăra concurentă de la „MasterChef” în timp ce bucătărea de zor. „Un ce?!”, trei perechi de ochi pofticioşi au privit-o ca pe o friptură suculentă, fierbinte şi plină de arome nepământeşti. Un sex-shop!, ce era aşa de greu de priceput. Şi eu am căzut în aceeaşi plasă ca chefii Pro Tv aşteptând ca juna dezinvoltă să le pună pe masă vreo pereche de chiloţei comestibili, asezonată cu niscaiva marafeturi culinar-afrodiziace. Nici vorbă de izmene consumabile, dar un banal risotto gătit cu dragoste de o militantă pentru amor neîngrădit s-a lăsat cu un binemeritat şorţ. Amorul trece doar prin stomac!

Citit 1499 ori Ultima modificare Luni, 25 Martie 2013 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.