„Şi limbricii se iubesc, dar sunt urâţi!”

„Şi limbricii se iubesc, dar sunt urâţi!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Vanghelie, stăpânitorul”. Primarele Vanghelie mi s-a părut mai degrabă stăpânitorul suprem al micului cu muştar şi al vanghelionului, decât al unei femei din categoria „Oana Mizil”. Dar dacă iubita lui aşa se laudă, nu-mi rămâne decât să o cred pe cuvânt şi să-mi imaginez că Marean are şi alte talente decât alea „care este”. „Eu sunt leoaică, sunt greu de stăpânit. Doar tatăl meu este cel care m-a putut ţine sub control până acum, însă Marian a ştiut cum să mă liniştească şi să mă facă cea mai fericită. Este un om demn, cu coloană vertebrală, un om care nu te lasă la greu. Pot spune că am fost binecuvântată cu aceasta relaţie”, a mărturisit Oana pentru „Paparazzii” Kanal D. Mai mult, cei doi amorezi îşi doresc şi un copil, şi speră să li-l dea Dumnezeu. Cel de Sus să fie pe gândul lor… cu un amendament: pe Vanghelie ăl mic să-l înveţe mama lui să vorbească!

* Tatoiu a înviat! Ghici ghicitoarea mea, ce credeţi că a apărut, la televizor, de Paşti, mai des decât Mântuitorul şi Învierea Lui? Mooniicaa Taatoiiuuu! Cred că femeia asta ar fi fost în stare să ne spună, în miez de noapte: „Hristos a înviat” şi să-şi răspundă „Adevărat a Înviat” de pe două posturi diferite de televiziune! Cert este că între două emisiuni în care îşi dădea cu părerea ba despre bancurile pe care le făceau la răposatul OTV, Dan Diaconescu în direct şi Traian Băsescu, ba despre (pseudo)vedetele vremurilor în care trăim, diva atotştiutoare nici nu mai avea vreme să-şi schimbe ţinuta. Am vaga impresie că la anul nici măcar Lumina nu se va aprinde la Ierusalim, dacă Doamne-Doamne nu se asigură că Tatoaica e la post!

* Spectacol de viaţă. Mărturisesc: de Paşti, mie mi-a aprins Lumina în suflet Dan Puric. L-am ascultat la România Tv, într-o emisiune menită să ne întoarcă inimile către suferinţa şi moartea prin cancer. Artistul m-a făcut, deopotrivă, să râd şi să plâng şi mi-a rămas imprimată în minte fraza rostită de Puric, citându-l pe „Bibanul” Dem Rădulescu: „Şi limbricii se iubesc, dar sunt urâţi…”

Citit 1555 ori Ultima modificare Luni, 06 Mai 2013 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.