Patimi sexuale şi hardcore cu tricolor

Patimi sexuale şi hardcore cu tricolor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Motănaşul galanton” sau „Pisicuţa cu jartele”. Recunosc, rămăsesem în minte cu dialogurile spumoase ale piesei de teatru „Puricele” (cu Horaţiu Mălăele), difuzată miercuri seara la TVR3 şi încă mai zâmbeam amintindu-mi scenele savuroase petrecute în „ho(te)telul Motănaşul Galanton, fost Pisicuţa cu jartele”. Când mi s-a înfipt în orbită sutienul ţepos al „Vecinei” lui Răzvan şi Dani. Sincer, aş fi putut să jur că duduia, stridentă din machiaj până în măduva oaselor, a rămas de peste noapte, de la emisiunea lui Capatos. Numai că, fiind Săptămâna Patimilor, anteniştii l-au trimis pe păcătos în vacanţă, să-şi mai spele din ispite. Adevărul este că nu mă înşelam deloc. Juna, pe numele său Roxana Darie, a candidat pentru postul de asistentă păcătoasă. Simţind că mă jenează ţepii, operatorul a fixat imaginea pe popoul ei bombat şi deschiloţat. Pentru că fusta, mulată, avea părţile laterale transparente cu vedere totală la coapsele ei. Răzvan şi Dani o tot întrebau dacă ştie că a venit la o emisiune matinală şi dacă o să poată dansa. Ei bine, blonda s-a dezlănţuit în nişte mişcări lascive şi explicite, că nici bară de striptis nu-i mai trebuia. Ce-i drept, aveau dreptate anteniştii: fata ştie să danseze pe boxe, în cuşcă, în lesă, la teveu… Întrebată dacă are cărţi acasă, a gogonat ochii mai ceva decât melcul şi-a spus că „NU”, printre hohote de râs. Pentru că fusta nu-i permitea să arate mişcarea ei de bază - asemănătoare unei poziţii de făcut copii, băieţii au îmbrăcat-o-n blugi, cărora apoi le-au tăiat cracii, ca să nu scadă ratingul! Sfântă Cruduţă, unde eşti tu? Ce vorbesc eu: până acum fostele vecine plecau la emisiuni de noapte - Mantea, Crudu… acum vin direct din tura de noapte în aia de zi. Păcat!
* Unde eşti tu, Vadime? Să nu-l lăsaţi pe Vadim să vadă pictorialul nud cu tricolor făcut de Next Top Modela Ramona Popescu! Dacă dă tribunul cu ochii de modelul gol, acoperindu-şi feminitatea cu drapelul decupat în centru, şi de podoabele demne de o partidă de o scenă sado-maso, e jale!

Citit 2195 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2013 17:32

5 comentarii

 • postat de yo
  Miercuri, 08 Mai 2013 23:52
  Asa ceva se difuzeaza pentru ca asta se cere. Nu exista oferta fara cerere si cum ma indoiesc ca vreo femeie normala moare sa vada o gomflabila ca duduia de mai sus , la televizor cu certitudine oferta este pentru "domnii' care doresc sa le mearga bine de dimineata. Concluzia nu doar gonflabilele nu au carti acasa dar nici domnii nu detin asa cevadin moment ce au astfel de cerinte. Sau daca "citesc" vreo carte atunci e aia dintre picioarele unei gonflabile caci vorba aia cum e turcul si pistolul. De asta avem emisiuni de doi bani, prostitutie si altele pentru ca exista cerere, deci o societate cu un intelect sub limita (nu doar in romanica)
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Sâmbătă, 04 Mai 2013 13:20
  astea care razi tu de ele sunt bine platite ptr ca isi vand imaginea pe bani buni ca modele, si profita din plin cat sunt pe val, dar tu in schimb nu da nimeni doi bani nici pe imaginea ta si nici pe articolele tale.
  Apropo, sa stii ele vorbesc mai bine decat scrii tu aici cand dai cu copy-paste de pe internet. Normal ca nu poti aparea oricum la TV, dar ce sa stie o urata frustrata si proasta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cata
  Vineri, 03 Mai 2013 18:44
  Rubrica asta ar trebui sa se numeasca "Frustrarile Anca-i Melinte". Ce vrei Anca..fiecare cu ce poate. Tu daca poti doar sa scrii, nu te pune pe o scara ierarhica superioara ei. Pacat, nu?
  0
  0
  Raportează
 • postat de H.P.Bengescu
  Vineri, 03 Mai 2013 09:54
  Barfa intre femei are farmec atunci cand este orala ,cea scrisa cere mila si intelegere. Vremuri grele pentru toata lumea, cu toate ca oficial "criza a luat sfarsit" .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Nae
  Vineri, 03 Mai 2013 03:56
  Anca s-a incins de tot. Numai hardcore are in cap.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.