Amor în grup cu CRBL

Amor în grup cu CRBL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dragostea se face minim doi… Întrebare de baraj: „Cât ai fi dispus să plăteşti pentru o poză, dacă în fotografie ai fi surprins făcând sex în grup?”. Ce-i, aţi rămas fără replică? Ei bine, n-a fost cazul lui CRBL, care a fost chestionat asupra acestui subiect la „Te pui cu blondele?”, pe Antena 1. „Blondipedia” care avea asemenea curiozităţi venea de la Chişinău, şi-a ţinut să demonstreze că n-a făcut degeaba drumul până la Capitală, că poate să salte ratingul cu întrebări ţintite sub centura artistică. În vreme ce artistul căuta răspunsul, Dan Negru ţăcănea ca o maşină de cusut: „Ai făcut sex în grup? Ai făcut? Ai făcut de-astea?!”. „Păi ce, mă, eu nu-s bărbat sau ce? Sunt bărbaţi care recunosc, şi bărbaţi care nu recunosc! Ai, lăsaţi!”, a parat CRBL, în vreme ce Connect-R, tovarăş de suferinţă în lupta cu inteligenţa decolorată la păr, mustăcea. Care-o cânta pe aia cu „Dragostea se face minim doi/ E secret rămâne între noi”?. În fine, CRBL ori c-o fi strâns la pungă, ori că nu face imprudenţe de bărbat căsătorit, a zis că dacă eşti bărbat adevărat, ai greşit, îţi asumi! Deci nu dă un leu!

* Plânge şi suspină tânăra mireasă. Nici n-a apucat să probeze rochia albă de mireasă că deja m-a adus la saturaţie cu nunta ei. De Bianca Drăguşanu vorbesc, care cică se mărită cu Victor Slav şi cică ar fi şi un pic gravidă. Sau nu! În fine, aflu de la naşa ei viitoare, Nicoleta Luciu, că Biencuţa are deja insomnii şi plânge. Cum de ce, de emoţie! Te pomeni că i-o fi teamă de noaptea nunţii! Da’ de ce, mamă dragă, că doar nu-i nimic nou faţă de ce ştii să faci deja… Şi nu-l văd eu pe Victoraş de la meteo cu gusturi kinky.

* Fumuri. Se lăuda deunăzi Vica Blochina, fosta amantă a lui Piţi, că ar fi tras ceva fumuri de marijuana în compania viitorului ginere prezidenţial Syda. O fi ea blondă, dar cred că ar trebui să se abţină de la asemenea declaraţii. Nu de alta, dar măcar de dragul copilului, că nu poţi să ştii ce-i căşunează Ebei, titulara lui Syda…

Citit 1931 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2013 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.