Recuperare după divorţ: El - masaj erotic, Ea - striptis

Recuperare după divorţ: El - masaj erotic, Ea - striptis
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Cu chiloţi, fără chiloţi. Gol, doar cu un cearşaf care-i acoperea fundul, Marcel Toader se răsfăţa masat erotic de cele două sexy-gemene lesbiene ale playback-ului băştinaş. Nici nu contează că nu era decât ora 18 trecute fix când cele două june, încălzite de la frământat cu palmele şi degetele pielea proaspătului burlac al României, au rămas doar în sutienele ţintate şi chiloţi. Bine că măcar îi aveau, spre deosebire de Gabriela Cristea, proaspăt burlăciţă, care a vârât o ţară întreagă în dileme existenţiale, în timp ce un striper i se unduia în poală: avea chiloţi transparenţi/culoarea pielii sau n-avea deloc-deloc?! Scenele de mai sus s-au petrecut joi după-amiază, la „Acces Direct”, respectiv „Happy Hour”, succesiv.

Concret, fostul soţ al Gabrielei Cristea, pentru că asta va rămâne multă vreme de-acum încolo, a fost „răpit” din emisiune şi dus la masaj erotic. În vremea asta, Găbiţa primea în dar un dans erotic făcut de striperi, şi apoi, suflet sensibil, o dedicaţie poetică marca Gigel Frone.

Revenind la Marcel Cristea, acesta a ţinut să mai ardă un şut în direcţia soţiei, povestind cum i-a făcut el masaj vreme de şase luni, seară de seară, iar când a cerut şi el tratament similar, Gabriela a refuzat pe motiv că n-are forţă-n braţe. Şi dacă n-a fost suficient de târtan cu dezvăluirile de alcov despre cea cu care a împărţit viaţa vreme de şase ani, a ţinut să mai dovedească odată ce poate. S-a oferit să plătească „factura” pentru dansul erotic de care a beneficiat fosta soţie, convins fiind că „sigur nu e mult”. Mda, păcat că nu-i chemase Măruţă pe „Cipăndeili” ca să lase "burlacul" un ban grămadă!

* Ce ratare! Invitată la Agentul VIP, Mioara Roman a făcut ochii mari şi-a dat din cap cu tristeţe văzând o radiografie a întregii circoteci mediatice, dar şi surplusul financiar de mii de euro câştigat de cei doi divorţaţi. Iaca „distracţie” ce-a pierdut când a fugit ex-premierul din domiciliul conjugal!

Citit 2294 ori Ultima modificare Vineri, 14 Iunie 2013 13:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.