Binecuvântarea sexului (mănăstiresc)

Binecuvântarea sexului (mănăstiresc)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Iubire creştinească? Adevărul este că de multă vreme o preacucernică măicuţă din mănăstire n-a mai născut fără contribuţia Duhului Sfânt, un preot n-a mai fost acuzat că face lupanar din sfântul altar, de faţă cu icoana făcătoare de minuni şi nicio arhierească orgie n-a mai fost surprinsă de jurnalişti prin chiliile taicilor la cine ştie ce locaş de cult şi închinăciune. De joi seara, însă, mă asaltează, oră de oră, România Tv cu ştirea despre tânărul student la Teologie care susţine că ar fi fost exmatriculat pentru că a refuzat să întreţină relaţii homosexuale într-o mănăstire unde a muncit. Şi nu numai că a fost exmatriculat, dar i-a fost ridicată binecuvântarea arhierească. Adică o binecuvântare dată se poate ridica? Jur că n-am ştiut-o. De cealaltă parte, prelaţii bisericii spun că tânărul a fost dat afară „din cauza numeroaselor tulburări provocate în obştile monahale”. Adevărul e dincolo de noi... Da’ parcă la Biblie scria să întorci şi obrazul celălalt, nu?

* De dragul tău, spăl şi WC-uri. Zău dacă pricep ce-a căutat diva Oana Zăvoranu la emisiunea de hămăleală până dincolo de limitele epuizării fizice şi psihice, „Serviţi, vă rog”. Acolo până şi cele mai habotnice vedete ajung să plângă de umilinţă şi neputinţă. Oana s-a isterizat şi i-a isterizat de-a dreptul pe tovarăşii de suferinţă, iar bietul ei iubit, care venise în calitate civilă de însoţitor, a ajuns să spele WC-uri de dragul ei. Pentru că Oana nu ar fi făcut-o nici în următoarele două vieţi. Asta da dovadă de dragoste! Oare Pepe ar fi frecat toaletele de dragul ei? Zic şi eu.

* Imaginea SMURD-ului. Jur că-i dau dreptate actorului Mihai Bobonete: „Oana Zăvoranu ar putea să fie oricând imaginea SMURD-ului în România. O dată la o lună de zile o cară SMURD-ul leşinată, cu băluţe la gură şi cu pătura trasă atât cât să-i vezi ochişorii trişti”. Uite o propunere bună! Poate chiar un pictorial sexy şi seminud cu perfuzia în venă şi girofarul în acţiune. Şi să vezi ce bani s-ar strânge la Sănătate!

Citit 1319 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iulie 2013 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.