Gâdea – preşedinte, Badea – prim-ministru!

Gâdea – preşedinte, Badea – prim-ministru!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tratează-ne cu fundul! Să fim bine înţeleşi, nu mă refer la funcţionăresele din administraţie, rămase din născare cu faţa la cearşaf, privirea scârbit-severă şi vorba acră cu accente belicoase. Nici la asistente medicale, moaşe ori doctoriţe, de dispoziţia cărora depinde durerea ori chiar viaţa noastră şi a celor dragi, nici la secretarele arţăgoase, de parcă ar fi veşnic la menstruaţie, în special atunci când viitorul tău depinde de-o adeverinţă şi de bunăvoinţa pixului lor. Cu fundul ne-au/m-au tratat „Poveştirile de noapte” ale postului Acasă. Alde Mircea Solcanu începuse deja să se laude că o să ne arate o întreagă colecţie de funduri, ca să avem de unde alege. „Să avem NOI de unde alege, pentru că sunt fesierii incorecţi pentru tine”, i-a atras atenţia Cabral. „Eu sunt chiar în măsură să fac diferenţa”, a pus punctul pe i Solcanu.

* Fundul, mai tare ca sânii. Iaca poznă, cică o pereche de muşchi dorsali bine conturaţi face mai mult decât sex-appeal-ul unui bust siliconat! „Posteriorul este cel mai important după atitudinea şi personalitatea unei femei. Pentru un bărbat, posteriorul este factorul cel mai determinant. În unele cazuri, mai determinant decât sânii”, şi-a mai dat cu părerea un specialist în fesieri lucraţi la sală. Că, vezi Doamne, pentru un dos pe măsura dorinţelor masculine, femeile trebuie să fie atente şi la ce bagă în gură, şi la cât sport fac. Ca exemple pozitive au fost evidenţiate Anna Lesko, Andreea Bănică şi Bianca Drăguşanu. Păi merci, în afară de răbdat foamea şi scos sufletul la sală şi la saloane de înfrumuseţare parcă ar mai avea ceva de făcut în viaţă…

* O Românie mai mare pentru Vadim. Aţi fost vreodată la balamuc? Nici eu, dar nu mai am nevoie după ce m-am nimerit pe România TV în timp ce tribunul exclus Vadim se certa ca la uşa cortului cu Funar. Pe urmă am aflat cum o să fie Mihai Gâdea candidat la preşedinţia României. Mda, şi Badea prim-ministru! Are cineva un neuron să mă împrumute?

Citit 1773 ori Ultima modificare Duminică, 28 Iulie 2013 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.