Păpuşă, prinzi banana?

Păpuşă, prinzi banana?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În genunchi te silesc pe tine… Ce faci când o femeie tânără, frumoasă şi sexy ţi se aşează la picioare, în genunchi, iar tu nu eşti nici icoana Maicii Domnului, nici duhovnic, nici vreo reprezentare a Sfântului Duh, ci bărbat toată puterea cuvântului? Dar ce faci dacă nu una, nu două, ci trei femei îngenunchează dinainte-ţi, şi nu-s cine ştie ce cucernice la caracter sau comportament: Oana Zăvoranu, Ana Maria Prodan şi Gabriela Cristea. Ei bine, asta a păţit Laurenţiu Reghecampf, dar nu în alcov, ci la o nuntă surpriză (a treia în ordinea numerelor de pe sacou) organizată de nevastă-sa. Punctul culminant a fost momentul în care a trebuit să execute un dans grecesc. Conform tradiţiei soţia a îngenuncheat, i s-au alăturat şi celelalte vedete şi au început să îl aplaude. De bunăvoie şi silit de împrejurări, Reghe a trebuit să danseze, chit că-i place treaba asta la fel de mult ca atunci când Steaua ia bătaie cu 5-0. În concluzie, ce face un bărbat când trei femei îi îngenunchează la picioare? Dansează!

* Pe bancheta din spate. Că veni vorba de Gabriela Cristea, nu poate femeia să tragă un fâs fără ca fundul ei de divă să nu apară la televizor, în clipa cheie, surprins - iaca poznă - de paparazzi. De când a divorţat, o păzesc tabloizi mai ceva decât sunt păzite băncile elveţiene. Şi aşa se face că bruneta a fost prinsă, fix la 13 ani de la pictorialul ei nud - făcut după ce-a fost fata de la meteo, nu înainte! - goală, pe bancheta din spate a propriei maşini. Ei nu, adevărul istoric este că femeia a vrut să-şi schimbe hainele de club în maşină, dar au găsit-o (sanchi!) paparazzi. Să vezi şi să nu crezi cum a dat ea interviu cu chiloţii blocaţi pe traseul genunchi-ghezne…

* Banane banale. Dacă miniştrii noştri sunt bombardaţi cu roşii, în miniştrii Italiei se dă cu banane. Cel puţin aşa a păţit ministrul imigraţiei. Punem pariu, vorba lui Brancu, că dacă în România s-ar arunca cu banane în câteva târfe care se dau dive, fătucile ar prinde banana din zbor?!

Citit 1242 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2013 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.