Tâmâia arde, silicoanele sfârâie, dracu' posedă!

Tâmâia arde, silicoanele sfârâie, dracu' posedă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cine-o posedă pe Bianca? Răspunsul corect la întrebare ar fi fost Victor Slav, şi Pro Tv-ul. Asta până când am auzit declaraţii că Bianca ar fi posedată de Necuratu’ că de aia e claustrofobă în biserică şi i se face rău de la mirosul de tămâie şi de la fumul lumânărilor. Sincer, m-am uitat iute în calendar de teamă să nu cumva să fi picat în vreo gaură de vierme, în vremea inchiziţiei. Deja mi se părea că aud silicoanele cum sfârâie pe frigarea vreunui instrument de tortură! Eu zic că pe Bianca or fi posedat-o şi Bote, şi Cristea, şi iubitul bătăuş, şi mulţi alţii, dar vreun duh necurat nu. Păi la cât e de slabă şi de tunată este, unde naiba să încapă alde Michiduţă sau Aghiuţă?! Am făcut ochii şi mai mari când am auzit că Nicoleta Luciu nu îi mai poate ţine cununiile Biancăi. De ce frate, că are silicoane? Nu, pentru că e catolică!

* Patimi de mireasă. Sincer, dacă aş fi fost în locul Biancăi şi eu m-aş fi gândit să schimb confesiunea care nu acceptă că două cupluri de oameni se închină aceluiaşi Dumnezeu care e Iubire, dar unul cununat catolic, altul ortodox, nu îşi pot închina şi binecuvânta iubirea în faţa aceluiaşi Dumnezeu. „Pot să devin catolică în trei zile? Dau examen! Învăţ ungureşte”, s-a ambiţionat Bianca şi chiar am admirat-o pentru determinare, chiar dacă erau doar vorbe la supărare. Nu ştiu dacă tot la supărare au fost făcute şi afirmaţiile că au existat preoţi care ar fi acceptat în schimbul unei mii de euro sa oficieze ceremonia oriunde. Cât despre naşa Nicoleta Luciu nu pot decât să-i împărtăşesc dezamăgirea de a nu-i putea cununa pe soţii Slav: „Nu slujim acelaşi Dumnezeu?”. Ba da, Nicoleta, Dumnezeu e acelaşi, doar preoţii sunt alţii!

* Păcătosul Capatos. În vreme ce Pro Tv-ul fierbe cu nunta, Dan Capatos, primul şef oficial al roşcatei, a fost somat să nu-i mai pronunţe numele Biancăi, că riscă să fie dat în judecată. Ce să-i faci, nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită! Şi când te gândeşti că la temelia celebrităţii Biancăi stau sezoanele păcătosului de la Antena 1.

Citit 1436 ori Ultima modificare Joi, 26 Septembrie 2013 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.