„Amor erotic” la Antena 1

„Amor erotic” la Antena 1
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Factorul Bip nu dă chiX niciodată. Cheloo: „Dacă nu m-aţi visat gol, n-aţi visat nimic!”. Veronica Fermecătoarea: „Făceam amor erotic!”. Cheloo: „Şi ce vă făceam, doamnă?” - „Ne mângâiam foarte mult, ne sărutam de la A la Zet!”, răspunde entuziasmată numita Veronica Fermecătoarea, stridentă şi trecută de prima tinereţe, aflată pentru a treia oară la preselecţiile pentru Factorul X. „Dar pe domnul Dan (Bittman) nu l-aţi visat niciodată? Sunt foarte curioasă”, intră în jocul penibil şi Delia Matache. „Pe domnul celebru cântăreţ, şi frumos, şi minunat, aş dori să-l iau ca soţ. Iar pe domnul artist de la Paraziţii - nu-mi place să-i spun Cheloo - l-aş dori să fie amantul meu”, şi-a continuat elucubraţiile femeia, care îşi cărase portfardul pe scenă, ca să fie „ca o divă”. „Deci când eu aş veni acasă l-aş găsi în dulăpior pe colegul meu Cheloo”, a tras concluzia Bittman. „Pe patul ei şi pe muzica ta!”, a pus punctul pe „i” Delia. Veronica avea ceva voce, dar atât cât să-şi impresioneze prietenele pe la pomeni sau parastase, cât se urcă tulburelul la cap şi uită mesenii să lăcrimeze după bietul răposat îngropat. Toată scena, întinsă ca o peltea, mi s-a părut jenantă pentru un concurs în care VOCEA concurenţilor ar trebui să fie vedeta, şi nu glumele de doi bani grămada. Ca să nu mai spun de bip-urile care marchează excesiv afirmaţiile lui Cheloo, şi de care anteniştii par a fi foarte mândri. Când pe scenă a urcat un tânăr, frumos ca o cadră, care a mărturisit că e student la Academia de Muzică, dar de ocupaţie e stripăr, am simţit că nu mai e cazul să mă uit. Oricum, avea voce de cântat la fluierul piciorului, nu la vreo emisiune de talente. Şi de la Factorul chiX la striptiX nu era cale lungă!
* Vocea şi talentul lor. Deşi doar formatul este diferit, scopul este acelaşi, Factorul Antenist nu ajunge nici măcar la glezna Vocii României, care dă clasă, eleganţă şi seriozitate unui concurs de talente. În comparaţie cu producţia Pro Tv, Factorul antenist e un chiX lamentabil. Păcat.

Citit 1324 ori Ultima modificare Luni, 07 Octombrie 2013 18:48

1 comentariu

 • postat de smecher
  Marți, 08 Octombrie 2013 23:51
  5.13.217.***
  ce aveti cu femeia asta mie imi place de ea decat panaramele de bianca dragusanu sanziana buruiana andreea tonciu sau anda adam mai bine ea tot respectul pentru ea ca nu s-a prostit si sper sa nu o faca
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.