Piţi, pune amantele în poartă!

Piţi, pune amantele în poartă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Schimb de tricouri. Habar n-am de fotbal, dar dacă România Tv, postul de ştiri care a transmis meciul cu Grecia, titra ieri dimineaţă ce zice fosta amantă a lui Piţurcă despre eşecul naţionalei, de ce nu i-aş da şi eu sfaturi strategice lui Piţi?! Eu zic să pună amantele fotbaliştilor în poartă! Poate măcar aşa vor fi şi băieţii interesaţi să o dea în aţe! Iar pentru cei care rămân insensibili la farmecele modelinelor devoratoare de purtători de crampoane, să fie pusă o navetă de bere în careul de şase metri! Serios acum, toate piţi consacrate au ţinut cu echipa, s-au lăsat doar în bikini şi au făcut şi schimb de tricouri, doar-doar le-o merge băieţilor cu folos. Uite, anteniştii au dezbrăcat-o direct pe Vica Blochina, fosta amantă a lui Piţi şi-au fugărit-o tot terenul, pentru un pictorial fierbinte, doar-doar s-o întâmpla minunea. Şi nimic! De ce? „Eu cred că i-am purtat noroc lui Piţi. În momentul în care el a devenit antrenorul echipei naţionale de juniori, noi am început relaţia şi de atunci el a crescut foarte mult în carieră. Iar din momentul în care ne-am despărţit au început problemele”, a declarat Vica Blochina, pentru ziarul Ring, după meciul pierdut de România în Grecia, declaraţia fiind preluată ieri dimineaţă de România Tv.

* Suprema apreciere: o înjurătură. „Dă-te-n p… mea!”, i-a azvârlit actorul (?!) Mihai Bendeac unui concurent la X Factor. Anteniştii n-au avut nici măcar intenţia să cenzureze înjurătura lansată de artist în semn de supremă apreciere faţă de prestaţia artistică tulburătoare. Am înţepenit la auzul mostrei de încântare a actorului, înveşmântat special pentru această ocazie într-un kilt. Dacă asta se cheamă televiziune, eu mănânc telecomanda!

 L-a înşfăcat de gulerul tricoului, l-a tras spre ea şi l-a pupat, cuminte, pe obraz! Vorbesc de Mihaela Rădulescu, invitată la X Factor, şi despre Dani, care s-au şicanat reciproc toată emisiunea. Jur că mi-ar plăcea un reality-show cu cei doi!

Citit 1047 ori Ultima modificare Luni, 18 Noiembrie 2013 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.