Chiloţei gogonaţi pentru dosuri mincinoase

Chiloţei gogonaţi pentru dosuri mincinoase
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Vivat push-up! Gata, s-a făcut dreptate pentru toţi bikinii, chiloţii sau boxerii care se plictiseau şi îmbătrâneau în sertarele de lenjerie intimă pentru că stăpânele lor, vedete, refuzau să-i poarte. S-au inventat chiloţii cu tot cu fese. Nu-i deloc o glumă, ci o invenţie care creează aceeaşi iluzie optică pe care o lasă, când e vorba de sâni, sutienele cu push-up. Pe scurt, mint frumos în privinţa posteriorului celei care-i poartă. Pe fond, la „Paparazzi” Kanal D era o discuţie despre cele mai reprezentative şi bombate funduri ale lumii mondene. Părerile mondenităţurilor gravitau în jurul dosului lui Jennifer Lopez, chit că unele doamne erau de părere că „stă agăţat acolo de zici că e împotriva naturii şi a legilor firii”. Şi aşa s-a ajuns la discuţia despre fermitatea fesierilor: fie cu operaţie estetică - o aţă inserată pe sub piele, care ridică muşchii, fie cu luni de exerciţii istovitoare. Noroc de cântăreaţa Sylvia, care a contramandat ambele variante cu o soluţie mult mai eficientă: „Am auzit de acei chiloţei cu fund, care au nişte perniţe în zona feselor. Mi-am luat şi eu recent, dar nu i-am purtat niciodată. O să vă anunţ când am pe dedesubt aceşti chiloţei”, a precizat artista. O altă vedetă a mărturisit că a văzut şi ea minunea într-un magazin de lenjerie intimă: „un chilot cu tot cu fund”. „Şi ştii ce mi-a zis vânzătoarea din magazin? Că într-o zi proastă, în care nu vinde nimic, tot dă cel puţin patru perechi de chiloţi cu funduleţ”. Deci afacerea merge!

* Dilema se schimbă. Deja mă pregătesc de noua avalanşă de dileme nelămurite ale emisiunilor tabloide. În loc de mult-uzatul deja „Are sau n-are chiloţi pe ea, cutărica”, or să se întrebe hamletian: „Sunt fesele ei naturale sau şi-a pus chiloţii gogonaţi?”.

* Carieră la kilogram. Rămân tot în zona vedetelor şi vă spun că Xonia, altă cântătoare de playback, s-a pus pe slăbit, de teamă că dacă se îngraşă îşi pune în pericol cariera artistică. Aretha Franklin nu-şi făcea probleme de genul acesta…

Citit 1724 ori Ultima modificare Luni, 31 Martie 2014 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.