Femeia cu barbă şi măngălăul pe scena Eurovision

Femeia cu barbă şi măngălăul pe scena Eurovision
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şoc! Înaltă, cu talie de sirenă învăluită într-o rochie aurie, plete buclate pe umeri, privire pătrunzătoare cu gene lungi şi dese (smokey eyes), buze pline şi senzuale lucind de parcă ar fi fost îndelung sărutate… şi barbă. Barbă cu mustaţă. Îmi recunosc şocul socio-cultural avut când Conchita Wurst, care reprezintă Austria, a urcat pe scena semifinalei Eurovision ca să cânte "Rise Like a Phoenix". Jur că până aseară am crezut că femeia cu barbă e doar un personaj inventat pentru bâlciuri. Nu mă acuzaţi de discriminare sexuală, recunosc sincer că vocea şi interpretarea transsexualului sunt minunate! Şi chiar mi l-am dorit în finală! Vă mai spun, că de vorbit vorbeşte şi gesticulează ca o femeie, dar de cântat, cântă ca un bărbat! Iar Naomi a noastră e mic copil pe lângă el/ea! De Cezar Ouatu şi rochia lui de la Eurovisionul trecut nu zic nimic!

* Să spălăm rufele erotic. Până joi seara, nu mi-am putut imagina ce spectacol erotic poate deveni spălatul rufelor în mod tradiţional, ca acum o sută de ani, la ţară. Dar s-o luăm în ordine! Mai ţineţi minte piesa Elenei Gheorghe, de la Eurovisionul din 2009 - „The Balkan Girls”?, despre cât de mult le place fetelor balcanice să petreacă? Ei bine, cam asta a fost şi ideea piesei Poloniei la Eurovision: „We Are Slavic”. Solista şi trei dansatoare în port tradiţional au dansat senzual. Latura erotică a fost asigurată de alte două tinere voluptoase, care s-au îndeletnicit cu spălatul rufelor. Greu m-am prins de ce una dintre ele, tot mişca sus-jos, în dreptul sânilor voluptoşi, un soi de făcăleţ. Era o piuă! O alta era gata-gata să-şi scape rotunjimile pectorale din decolteul adânc, în timp ce freca de zor rufele de mangalău (un soi de grătar de lemn). Acu' pricep şi eu cum vine treaba cu suflecată (decoltată) pân’ la brâu, spăla rufele la râu!

Cât despre Paula şi Ovi şi Miracolul lor, n-am avut emoţii că nu intră în finală. La ce piese şi prestaţii au avut ceilalţi concurenţi, au fost de departe cei mai buni! Baftă în finală!

Citit 2677 ori Ultima modificare Vineri, 09 Mai 2014 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.