Şi divele rămân şomere

Şi divele rămân şomere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ghinion pentru fosta doamnă Vârciu, actuala domnişoară Adelina Pestriţu. După ce din postura de femeie divorţată a ajuns la turci, producătorii de la Kanal D au ales să o înlocuiască pe stimabila divă de la emisiunea Speak cu o prospătură, Ilinca Vandici. Adelina s-a bucurat de mult succes la Kanal D, iar şefii postului turcesc au profitat de orice ocazie pentru a o promova pe brunetă. Însă acum au decis ca Ilinca Vandici să o înlocuiască pe brunetă în rolul de prezentatoare a emisiunii de duminică. Adelina rămâne cu ceva în buzunare după experienţa turcească. Bruneta va rămâne la Kanal D, unde va prezenta în continuare emisiunea "WOWBiz", alături de Mădălin Ionescu.

CITEŞTE ŞI: BRAVO, DJ Harra!

* Aveţi cont de Facebook? Dacă aveţi, probabil că aţi auzit de Ice Bucket Challenge. Practic îţi torni o găleată cu apă în cap, pentru a-ţi demonstra astfel sprijinul pentru cei care luptă pentru descoperirea unui tratament pentru scleroza amiotrofică laterală. Buun! Am văzut vedete din sport, din televiziune, din viaţa mondenă care şi-au aruncat în cap găleţi cu apă. Ei, acum aş vrea să ridic ştacheta. Să îi vedem pe politicienii români cum luptă ei pentru oamenii bolnavi. Dar, ca să fi lucrurile mai interesante aş înlocui găleata cu apă îngheţată cu un vagon de smoală încinsă.

* Tot de la găleata cu gheaţă. Cântăreţul american de muzică country Lee Greenwood l-a provocat în cadrul campaniei ALS Ice Bucket Challenge pe nimeni altul decât pe actorul Chuck Norris. Probabil că gheaţa se va transforma în abur de frică.

* Prinţul Adrian Cristea a dezvăluit care este motivul pentru care se întoarce mereu la Bianca Drăguşanu. "A fost cea mai bună femeie la pat din viaţa mea, de aceea, am să mă întorc mereu la ea! E de nota 10! Cum mă face Bianca să mă simt, nu a reuşit nimeni”, le spunea Adi coechipierilor. Şi eu, care credeam că o vroia pentru sufletul ei.

CITEŞTE ŞI: Monicuţa - comoară naţională

Citit 1467 ori Ultima modificare Luni, 25 August 2014 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.