Lecţii de dat cu stângul în dreptul

Lecţii de dat cu stângul în dreptul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O vorbă din bătrâni spune că mai binele este duşmanul binelui. Au simţit-o în ultimul timp din plin cei de la Pro Tv, care a decis să renunţe la Măruţă în intervalul orar 18.00-19.00, pentru a-l înlocui cu un fake reality, respectiv „Lecţii de viaţă”. Drept urmare, audienţele au scăzut dramatic pe respectivul segment orar, ba, mai mult, inclusiv celebrul jurnal PRO Tv a avut de suferit, înregistrând de două ori mai puţini telespectatori decât atunci când urma după Măruţă. Dacă tot vorbim de emisinea ce spală toate rufele murdare în public, şi aceasta a avut audienţă la jumătate faţă de cât producea pe segmentul orar cu care erau obişnuite gospodinele.

* Dacă tot vorbim de subcultura media românească, pe unul dintre site-urile turcilor de la Kanal D, citesc următorul titlu: "VIDEO EXCLUSIV | Soţia lui Nelu Ploieşteanu a luat-o la bătaie pe amantă în plină strada! Avem imagini halucinante! Intră să vezi cum îi cară genţi în cap, o trage de fular şi o fugăreşte pe şosea!". Buuun. În primul rând mi se pare halucinantă ideea de a da un asemenea titlu. În al doilea rând, oricât de mult ne-ar plăcea sau nu de amicul lui Ştefan Iordache şi Gheorghe Dinică, un asemenea titlu este absolut jegos. În al treilea rând, şi mai halucinant este faptul că un asemenea titlu este urmat de un amplu articol de analiză, care întoarce pe toate părţile palmele, pumnii, genţile şi înjurăturile celor două stimabile doamne. Cultură, nene!

* Ca un vajnic iubitor de sport, obligat la o şedere prelungită în casă, nu pot decât să mă arăt total dezamăgit de faptul că niciunul dintre posturile must carry din grila de programe nu a catadicsit să dea un ban pe turneul de tenis de la Miami, turneu la care Simona Halep este cotată printre favorite, mai ales după ce s-a impus la Indian Wells. Ce să-i faci dacă fata nu păruieşte pe nimeni.

Citit 2579 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Aprilie 2015 15:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.