Cine mai este regele sexului?

Cine mai este regele sexului?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Expresia ”Te pupă Jean!”, lansată la ”Dansez pentru tine” capătă un cu totul alt sens, după ce manelistul a ales să facă ”dezvăluiri exclusive” pentru cei de la Click!. Aparent conform spuselor sale, manelistul este un adevărat rege al sexului, bineînţeles nu doar cu soţia sa. ''Se zice că un bărbat trebuie să treacă ca Vodă prin lobodă. Mai te uiţi în stânga, mai te uiţi în dreapta. Paritatea în România este de şapte femei la un bărbat. Şi atunci cum dracu să nu te uiţi? Păi sunt chior?'', a spus Jean de la Craiova. Lăsând la o parte detaliile scabroase, manelistul se dovedeşte a fi un adevărat Romeo. Iată ce a declarat în legătură cu relaţia sa conjugală: ''I-am cântat la balcon, mi-a aruncat o găleată de apă în cap. I-am zis că vin pe cal, am venit pe bicicletă. Ea m-a cucerit cu balcoanele", a încheiat băiatul din Craiova. Shakespeare nene!

* Ieri vă povesteam despre cuiul în talpă pe care şi le-au bătut cei de la Pro TV, când au ales să îl scoată pe Măruţă din prime-time, pentru a-l înlocui cu un fake reality, respectiv ”Lecţii de viaţă”. Ei bine, după ce a doua ediţie a emisiunii a reuşit performanţa de a mai pierde 100.000 de telespectatori pe tronsonul său orar, postul din Pache Protopopescu şi-a schimbat rapid grila, readucându-l pe Măruţă la ora 18,00. Şi eu care credeam că românii sunt sătui de dejecţii televizate! Ei bine, audienţele spun că, la ora 18,00, în lipsa lui Măruţă, telespectatorii s-au reorientat către Acces Direct, emisiunea de la Antena 1.

* Cadou neaşteptat pentru toate feisbucistele. Ca să citez dintr-ul site tabloid, fostul soţ al Biancăi Drăduşanu, Victor Slav, a lăsat în prag de leşin toate femeile de pe Facebook, după ce a postat o poză cu el în costumul lui Adam. Păi na, ce să facă săracul, cum nu mai e pe la meteo, în prag de Paşte a ieşit pe piaţă cu ouăle vopsite, poate-poate s-o alege cu un contract.


CITEŞTE ŞI: Lecţii de dat cu stângul în dreptul

Citit 2421 ori Ultima modificare Joi, 02 Aprilie 2015 19:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.