Sado-masochism la 16 ani

Sado-masochism la 16 ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fără chiloţi, dar cu verighetă. Dacă paţachinele, pardon, modelinele care îşi fac veacul prin emisiunile de divertisment monden îşi trag sufletul după ce, o vară întreagă, şi-au perpelit silicoanele, ziua pe plajă, noaptea în văpaia reflectoarelor, Kanal D a apelat la rezerve. Mamele şi mămăiţele modelinelor. Concret, duminică seara, am văzut o mamă de model, trecută de vreo 40 de primăveri, pozând sexy, călare pe un scaun de bar şi arătându-i fiicei sale, ceva mai stângace, cum să facă pe diva, la o şedinţă foto. Fotograful n-a ratat şansa de-a trage cadre cu mama, pentru ca apoi să lege cu ea o intimă prietenie… Interogat de soţul divei tomnatice, fotograful a mărturisit că, la şedinţa foto, doamna mamă n-avea chiloţi şi, bărbat fiind, n-a rezistat ispitei. „Ai văzut că n-avea chiloţi, da’ n-ai văzut c-avea verighetă”, a replicat nervos soţul încornorat. Mda. Spirit de observaţie fotografică, acum ce vreţi?

* Mire pentru mama-soacră. Trecem de la categoria mame la categoria mămăiţe. Pe care nurorile şi feciorii vor să le mărite, doar-doar vor scăpa de pacostea de soacră care nu le dă pace nici în dormitorul conjugal. Povestea se petrece tot la Kanal D, la emisiunea „O mărit pe mama soacră”. Şi numai ce-l văd pe unul dintre pretendenţii la mâna maternă a miresicii lovind-o ghiduş cu palma peste fese, testând elasticitatea musculară. Parcă era vorba de mire pentru mama soacră, nu de amant pentru mămăiţe!

* Masochism, dar nu la bac. Ieri dimineaţă, România Tv nu-şi mai găsea liniştea titrând mare: "Show SADO-MASO cu manechine MINORE". Scenele se petrecuseră la o prezentare de modă. Fetele, de 16-17 ani, aveau cătuşe la mâini şi erau legate cu lanţuri între ele. În plus, toate aveau căluş la gură, iar creaţiile vestimentare aveau numeroase accesorii sado-masochiste, aceasta fiind de altfel tema colecţiei. Ei, hai să nu ne revoltăm aşa! Când Cătălin Botezatu le lega în lanţuri ori cu cătuşe de piele pe candidatele de 14 anişori de la Next Top Model nu se mai isteriza nimeni. Şi să fim serioşi, şi bacul devine probă sado-masochistă deopotrivă, pentru elevi şi profesori!

CITEŞTE ŞI: Circul suprem

 

Citit 2244 ori Ultima modificare Luni, 01 Septembrie 2014 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.