Un ministru pentru Mihaela Rădulescu

Un ministru pentru Mihaela Rădulescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Românii au talent, Răduleasca are amanţi. Se dă următoarea problemă. Când trei femei se adună să analizeze şi să comenteze viaţa sexuală şi amoroasă a altei femei (mai frumoasă şi mai realizată decât ele) se numeşte bârfă condimentată cu pizmă şi frustrare. Dar dacă trei bărbaţi în toată firea - nu puştani cu hormonii clocotind de pofte trupeşti şi alcool - se apucă să dezbată viaţa intimă a unei femei frumoase şi celebre, cum se cheamă? Şi nu la un şpriţ ca între prieteni, ci pe micul ecran, în direct? Şi fără ca femeia pe care o rumegă cu poftă să fi fost măcar pentru o noapte sau o oră „iubita” vreunuia dintre ei? Ei, cum se numeşte chestia asta? Muiereală ieftină şi jenantă, aş spune eu. Cei trei purtători ilegal de pantaloni erau, sâmbătă noapte, moderatorul România TV şi cei doi invitaţi ai lui, Mircea N. Stoian şi Luis Lazarus, doi analişti în dame, chiloţăreală şi amantlâcuri celebre. Cale de vreo oră, cei trei au tocat mărunt-mărunt viaţa personală a Mihaelei Rădulescu, de la pierderea virginităţii - cu un timp cam pămpălău, dacă-mi permiteţi - până la mariajele încununate cu divorţuri (cu Rădulescu, Bănică, Schwartzenberg) - şi numărul iubiţilor. Şi dă-i cu citate din Radu Mazăre, despre infidelitatea ei!

Acu', vezi Doamne, relaţia Mihaelei cu mai copilandrul Dani Oţil s-ar fi răcit până la congelare! Iar în astă situaţie, Mihaela s-ar fi apucat să reîncălzească ciorba făcută acum mulţi ani cu actorul Bogdan Stanoievici, actualmente ministru delegat pentru românii de pretutindeni! Marea lor grijă era nu că Răduleasca e şi ea o româncă de pretutindeni, ci că declaraţia de avere a ministrului e goală ca o nudistă vamaiotă şi Mihaela e învăţată cu un confort financiar. Câinele moare de drum lung şi România Tv de grija iubirilor (financiare) ale Mihaelei Rădulescu!

Că au discutat la ceas de noapte e una, dar duminică dimineaţă au luat-o de la capăt, cu alţi invitaţi! Jenant! Şi pornind de la ideea că va fi jurat în cel mai puternic show protevist, se cheamă că Românii au Talent, Mihaela are iubiţi!

ITEŞTE ŞI: Din dragoste. Cu o SPP-istă

Citit 1707 ori Ultima modificare Duminică, 14 Septembrie 2014 16:34

1 comentariu

 • postat de geo
  Luni, 15 Septembrie 2014 11:52
  5.13.238.***
  Incetati sa faceti publicitate la toate panaramele ce se numeste-v-e-d-e-t-e-.Ce benificiu are societatea noastra si asa saraca-n valori ????Vorbim barfe sa nu vedem realitatea amara care ne inconjoara,si cu care ne nonfruntam zilnic.Toate matracucile care se dau de ceasul mortii sa apara la tv.imi repunga.Injectatele cu silicoane si botox,despuiatele lui capatos,toate ar trebui INTERZISE pe posturile tv.Asta ne demonstreaza cat de3 saraci am ajuns la cap.cultura si educatie.Apropos de educatie: CAND S-A MAI POMENIT SA INCEAPA SCOALA FARA MANUALE???????.Lasati campaniile electorale ca si asa nu o sa castigati PRESIDENTIA ROMANIEI,si puneti osu la munca pentri care ati cersit ministerele,puturosilor.Conduceti tara mea de aproape 3 ani si nu ati facut nimic in afara de propaganda electorala.Lasati-l pe Basescu sa plece si apucati-va de ce trebuiea sa faceti de 3 ani.O intrebare ptr.100 de puncte:Dupa ce pleca Basescu cine o sa mai fie vinovat de actele voastre iresponsabile??????Justitia dupa care tanjiti sa o treceti-n stapanirea P.S.D.-eului va macina incet dar sigur ,si va aresteaza toti hotii si parvenitii din partid,toti intelectualii cu diplome cumparate( PONTA.....ATENTIE!!!!!!!!!!!!!!)calci din ce in ce mai
  2
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.