Un ministru pentru Mihaela Rădulescu

Un ministru pentru Mihaela Rădulescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Românii au talent, Răduleasca are amanţi. Se dă următoarea problemă. Când trei femei se adună să analizeze şi să comenteze viaţa sexuală şi amoroasă a altei femei (mai frumoasă şi mai realizată decât ele) se numeşte bârfă condimentată cu pizmă şi frustrare. Dar dacă trei bărbaţi în toată firea - nu puştani cu hormonii clocotind de pofte trupeşti şi alcool - se apucă să dezbată viaţa intimă a unei femei frumoase şi celebre, cum se cheamă? Şi nu la un şpriţ ca între prieteni, ci pe micul ecran, în direct? Şi fără ca femeia pe care o rumegă cu poftă să fi fost măcar pentru o noapte sau o oră „iubita” vreunuia dintre ei? Ei, cum se numeşte chestia asta? Muiereală ieftină şi jenantă, aş spune eu. Cei trei purtători ilegal de pantaloni erau, sâmbătă noapte, moderatorul România TV şi cei doi invitaţi ai lui, Mircea N. Stoian şi Luis Lazarus, doi analişti în dame, chiloţăreală şi amantlâcuri celebre. Cale de vreo oră, cei trei au tocat mărunt-mărunt viaţa personală a Mihaelei Rădulescu, de la pierderea virginităţii - cu un timp cam pămpălău, dacă-mi permiteţi - până la mariajele încununate cu divorţuri (cu Rădulescu, Bănică, Schwartzenberg) - şi numărul iubiţilor. Şi dă-i cu citate din Radu Mazăre, despre infidelitatea ei!

Acu', vezi Doamne, relaţia Mihaelei cu mai copilandrul Dani Oţil s-ar fi răcit până la congelare! Iar în astă situaţie, Mihaela s-ar fi apucat să reîncălzească ciorba făcută acum mulţi ani cu actorul Bogdan Stanoievici, actualmente ministru delegat pentru românii de pretutindeni! Marea lor grijă era nu că Răduleasca e şi ea o româncă de pretutindeni, ci că declaraţia de avere a ministrului e goală ca o nudistă vamaiotă şi Mihaela e învăţată cu un confort financiar. Câinele moare de drum lung şi România Tv de grija iubirilor (financiare) ale Mihaelei Rădulescu!

Că au discutat la ceas de noapte e una, dar duminică dimineaţă au luat-o de la capăt, cu alţi invitaţi! Jenant! Şi pornind de la ideea că va fi jurat în cel mai puternic show protevist, se cheamă că Românii au Talent, Mihaela are iubiţi!

ITEŞTE ŞI: Din dragoste. Cu o SPP-istă

Citit 1809 ori Ultima modificare Duminică, 14 Septembrie 2014 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.