Aceste fete minunate şi replicile lor geniale

Aceste fete minunate şi replicile lor geniale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Stand-up comedy cu fosta şi actuala prietenă a fostului fotbalist Nicolae Mitea. Andreea Tonciu şi noua achiziţie a fotbaliatorului, Gabriela, s-au înjurat ca la uşa cortului, la Wowbiz. Gabriela, noua duduie, a acuzat-o pe proaspăt operata Tonciu că ar avea tarif pentru fiecare partidă de sex.

“Pe mine mă deranjează că această domnişoară se leagă de numele meu. Eu am vrut să fiu o fată educată şi să nu mă iau de ea. Cred că e fuck friend (prieten cu beneficii, n.r.). Lui Nicolae Mitea îi plac asemenea domnişoare. Când m-a înşelat a fost cu o fată de la masaj”, a povestit Tonciu. “Are un creier cât un cartof”, a jignit-o Gabriela. “Dacă vin la tine, poate îţi mut nasul la spate. Eu sunt cu Nicky, suntem foarte fericiţi. El nu mai vrea să audă de tine. Încă nu ne-am mutat împreună. Eu am nevoie de timp să mă culc cu un bărbat, eu am nevoie de timp să mă cucerească”, a spus Gabriela pe de altă parte. “Taci din gură. Eşti cam tupeistă. Fetiţă, ieşi din platou. Ce cauţi la televizor? Eşti o proastă şi proastă o să rămâi toată viaţa dacă o să mă jigneşti. Faci filme XXX, mi-a spus fata de la machiaj. Arăţi ca un travestit!”, a replicat Andreea Tonciu. “Este o mahalagioaică, nu pot să mă cobor la nivelul ei. Sunt foarte supărată şi foarte nervoasă. Eu nu mai am nicio treabă cu Nicolae Mitea de cinci luni. Am avut o discuţie cu el săptămâna trecută, la telefon. Mi-a spus că îi este dor de mine şi m-a invitat într-un weekend la munte”, a mai spus Andreea Tonciu.

Toate aceste replici rupte direct din Liiceanu au avut loc la o oră de maximă audienţă, nu de alta, dar şi copiii patriei trebuie să înveţe de undeva. Acestea fiind spuse, nu putem să le urăm decât un Crăciun fericit şi productiv celor două dudui.

Citeşte şi: Playback cu chiloţii la vedere

Citit 2073 ori Ultima modificare Marți, 16 Decembrie 2014 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.