A fi sau a nu fi. Gravid(ă)

A fi sau a nu fi. Gravid(ă)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sexy Moroşanca e gravid. N-am mâncat nicio literă, gravid, fără ă. Pentru că oricât de sexy şi de moroşancă ar fi Rodica, şi oricât de frumos ar explica la televizor că o să devină mamă, pe sub fota înflorată pe care şi-o pune-n cap cu fiecare prilej, e totuşi, Vasile! Vestea că transsexualul pe care, în sezonul trecut al show-ului „Românii au talent”, Mihai Petre l-a catalogat drept „plăcerea lui vinovată”, poartă în pântece un copil mi-a dat-o sâmbătă, la prânz, România Tv.

Acum câteva luni, Sexy Moroşanca poza sexy, cum altfel, şi se lăuda că în satul ei e o adevărată bombă pentru bărbaţi, motiv pentru care primeşte declaraţii de dragoste. Pe la finele anului, Rodica se iubea cu foc cu un Gigel, pe care nu-l deranjează că iubita lui se bărbiereşte dimineaţa. Acum, sincer, bărbat fiind, ce-aţi prefera: ca ea să vă folosească bic-ul când n-are timp pentru epilatul picioarelor sau pentru pilozitatea facială…

La România Tv, Rodica a povestit că a cântat în noaptea de Revelion, pe urmă i s-a făcut rău şi a fost dusă la spital. Un medic i-a spus că poate fi vorba de o sarcină, dar pe care nu o va putea duce până la sfârşit, decât dacă va sta internată, ca apoi să nască prin cezariană.

Departe de mine discriminarea sexuală! Dacă Rodica e gravidă, o felicit din toată inima! În fond şi la urma urmei, şi Oana Lis, acu’ trei luni, tot gravidă era, dar între timp, se pare că i-a trecut…

* Pastramă cu surprize. Adelina Pestriţu îşi trage pe mâini o pereche de mănuşi cu unică folosinţă, Loredana Pastramă, cumnata lui Pepe, altă pereche. Adelina ia un pahar sigilat şi i-l dă Loredanei, care se retrage în toaletă, de unde revine cu recipientul plin. Adelina îl desface, ia cu pipeta din conţinut, şi îl picură, expert, pe testul de sarcină, apoi aşteaptă până răsar cele două liniuţe ale gravidităţii. Dacă acesta se cheamă jurnalism de investigaţie (ginecologică) sau divertisment la Kanal D, eu împuşc barza.

Citeşte şi: "Peştele" Cristi, Belmondo sau "Satana"? Cine e tatăl?

Citit 1099 ori Ultima modificare Duminică, 11 Ianuarie 2015 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.