Perversa de la Pontaghiţă

Perversa de la Pontaghiţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jale mare-n Mediafax, Pro TV şi companiile conexe, controlate la un moment dat de cel mai influent om din mass-media românească, Adrian Sârbu. Fostul mogul din Pache Protopopescu a fost nevoit să-şi schimbe puţin garderoba, după ce a fost invitat la un sejur de 24 de ore în arestul Poliţiei. Adrian Sârbu, reţinut luni seară pentru 24 de ore de Parchetul ICCJ, afirmă că dosarul "Mediafax" are ca scop distrugerea instituţiilor media pe care le-a construit în ultimii 25 de ani. "Cazul Mediafax - Adrian Sârbu, fabricat la comanda lui Pontaghiţă şi a camarilei lor, are drept scop distrugerea Mediafax, Gândul, Ziarul Financiar, instituţii media pe care le-am construit în ultimii 25 de ani şi pe care le-am menţinut independente politic.

Scenariul pe care îl execută procurorii, inspectorii DGAF, ANAF şi poliţiştii de urmărire penală, toţi sprijiniţi copios de SRI, urmăreşte punerea sub urmărire penală a unor persoane din managementul companiilor mele sub învinuiri neprobate, arestarea şi forţarea lor sub şantajul menţinerii în arest pentru a mă denunţa drept marele instigator la evaziune fiscală şi spălare de bani al României, aşa cum Ponta a indicat în ieşirile lui publice încă de acum un an.

În plan public, informaţii din dosar sunt transmise diverselor oficine de propagandă Pontaghiţă, cunoscute sau acoperite, pentru a forţa decizia judecătorilor care trebuie să aprobe mandatul. Un caz tipic de terorism de stat asupra unor instituţii media, împinse spre lichidare sau vânzare către grupuri de interese politice, caz prezentat publicului drept o glorioasă acţiune antievaziune şi spălare de bani", s-a apărat Adrian Sârbu. Dacă rezolvă şi problema cu cei de la Pro, rămâne de văzut ce instituţie media urmează să fie luată la puricat. Şi mai ales ce schelete mai ies de prin dulapuri.

Citeşte şi: Hărţuită sexual, dar nu se dă dusă!

Citit 1013 ori Ultima modificare Marți, 03 Februarie 2015 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.