Despre violuri acceptate şi demisii imaginate

Despre violuri acceptate şi demisii imaginate
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* De ceva timp, la antene rulează un nou show (mai păcătos ca celelalte). „Insula iubirii” cică îi zice, dar pare mai mult un „Test de fidelitate”, mascat. În ultima ediţie, cea cunoscută drept „infidela Deea” (dovadă a faptului că e foarte cuminte şi îşi iubeşte partenerul) a fost prinsă făcând sex cu ispita ei, Tomi (nu, nu e ketchup-ul), deşi se dădea îndrăgostită de prietenul ei. O altă Andreea, tot concurentă ispitită, chiar a mers mai departe şi i-a zis noului amant că o poate viola, ea nu se supără. A naibii, dragostea asta funcţionează complet diferit la TV.

* S-a măritat Anda Adam, în sfârşit. Uuu... selecta! Dar se pare că nu ea a fost atracţia serii, ci o altă vedetă trecătoare, o anume Roxana Vancea, care şi-a luat rolul de domnişoară de onoare în serios şi a venit fără chiloţi la nuntă. Ea zice că aşa cerea ţinuta, ceea ce mă duce cu gândul la o petrecere pentru nudişti. Cel mai probabil, se aştepta să danseze mult, aşa că nu a vrut să fie ţinută de o... aţă!

* Vine iar sfârşitul lumii. Pe principiul „iar am pus-o, iar am pus-o”, un nou asteroid ne ameninţă planeta. Măcar de data asta ştim că vine pe 24 septembrie, deci avem timp suficient să ne facem provizii, să ne construim nave spaţiale, să ne sinucidem înainte de apocalipsă sau să aprindem acatiste la biserică, împreună cu Partidul Babelor Conservatoare. Mama lor de profeţi, ce-or fi fumat de vedeau toţi numai apocalipse? Sau se spune „apocalipsuri”? Trebuie să o întrebăm pe EBA, că se pricepe cică la gramatică. Ori ea, ori Maria Grapini.

* „Nu e Ponta, uite-l pe Ponta!”. De la invitaţia la demisie formulată de preşedintele ţării, la refuzul categoric şi trecerea peste moment a (încă) premierului Victor Ponta, nu a fost decât un pas. „Mă doare în pălărie de ce vreţi voi!” sau „Dacă nu mă vreţi, eu vă vreu!”, pare să zică Ponta, parafrazând doi clasici de pe plaiul mioritic: unul fost domnitor peste o ligă de fotbal, altul peste un petic de ţară. Ambii şi-au pierdut scaunele la un moment dat. Victoraş al nostru pe când oare?

Citit 1432 ori Ultima modificare Marți, 09 Iunie 2015 14:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.