Despre crudităţi şi timidităţi

Despre crudităţi şi timidităţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

*Răsturnare de situaţie la „Burlăciţa”, o emisiune cu o domnişoară care îşi caută alesul. După ce Andreea Mantea s-a lăfăit în luxul de la Hollywood cu nişte băieţi musculoşi care voiau să îi cucerească inima, a venit şi rândul Danielei Crudu, actuala asistentă a lui Capatos să facă acest lucru. Se pare că producătorii au vrut-o iniţial pe Oana Zăvoranu pe post de burlăciţă, dar s-au răzgândit. Zice lumea că din cauza banilor ceruţi de fosta nevastă a lui Pepe nu s-a făcut afacerea, dar or mai fi şi alte motive? Că de bani ştim cu toţii că Zăvo nu duce lipsă, mai ales după moştenirea averii de la maică-sa. Îi termina psihic pe săracii băieţi. Aşa, Cruduţa o fi mai blândă, cine ştie. 

* „Puteai să faci tu faţă la două?”. Continuă scandalul extraordinar de pe la emisiunile cu audienţă maximă între Leo de la Strehaia şi o domnişoară, Renata. Cine este ea, nu prea ştim noi. Dar, i-a fost amantă sau ceva lui Leo, manelist de meserie, şi acum e vedetă. S-ar părea că omul e gelos din fire, ba chiar prea tare, şi nu prea îi dădea voie Renatei să iasă în oraş. Mai mult, îi propusese să aducă o altă domnişoară să stea cu ei, poate aşa nu se va mai simţi fata singură. Ei na, ia zi măi Leo, făceai tu faţă la două? Că nici Renata nu pare aşa ... inocentă. 

* Ana Mocanu e suspectă de ... sarcină. Dacă nu ştiţi cine e, aflaţi că îl ajută şi ea pe Capatos în emisiunea lui, dansând din când în când. Iar acum două seri, după ce a aprins ringul de dans şi, odată cu el, şi imaginaţia bărbaţilor prezenţi, bruneta a reuşit să îi stingă mai repede decât furtunul pompierilor. „Mi-e greaţă, azi am vomat de două ori!!”, zise fata imediat după ce s-a oprit muzica. Of, cine te-o mai întreba pe tine ceva vreodată.... 

* Eşti timid şi ţi-e teamă să intri în vorbă cu o fată sau un băiat? Acum, poţi face asta şi prin intermediul unei aplicaţii de pe telefonul tău. Mecanismul e simplu şi românesc. Eşti în metrou, vezi o fată drăguţă, porneşti aplicaţia şi, dacă şi ea are aplicaţia instalată, te bagi în seamă. Virtual. Chiar dacă eşti la doi metri de ea. Slavă cerului, pentru moment aplicaţia doar se testează. Deci nu poate fi folosită. Ce s-a întâmplat cu clasicul „bună”?

Citit 1655 ori Ultima modificare Joi, 02 Iulie 2015 13:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.