"Ţuşti!" Sâni ieşiţi din apă!

"Ţuşti!" Sâni ieşiţi din apă!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Salturi în piscina fanteziilor! Apa îi şiroia din plete blonde, pe trupul de sirenă abia ieşit din apă, vibrând încă de adrenalina săriturii executate cu spatele, dreaptă ca o ţepuşă, de la şapte metri înălţime. Despre actriţa Diana Dumitrescu vorbesc, concurentă în noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Pentru necunoscători, „Splash” este, în traducere, românescul „Pleosc!” sau, după caz, „Fleoşc!”, în funcţie de numărul stropilor împroşcaţi la intrarea în apă a unui săritor sau a unei săritoare. Desigur, totul are un scop caritabil, vedetele - care n-au legătură cu sporturile de apă - se întrec în sărituri de la platforma amplasată la trei, şapte, zece sau chiar douăzeci de metri, pentru ajutorarea unor copii. Numai că, la Antena 1, o probă care necesită curaj, antrenament, condiţie fizică bună şi stăpânire de sine se transformă în ceva ce aduce mai degrabă a concurs de tricouri ude. De pildă, Diana, abia ieşită din apa bazinului, cu trupul încă încordat de efort şi emoţie, în costumul alb de baie strâmt şi… sumar, ar fi avut nevoie de un prosop sau de un halat pentru ca apariţia ei să nu fie atât de… provocatoare, ca să minimizăm situaţia. Sau de un juriu care să judece prestaţia ei sportivă, nu efectul apei combinate cu emoţia şi aerul rece asupra sânilor. Ţi-ai găsit!
* Sfârcuri la dublu. Actorului Cosmin Seleşi i se lipiseră ochii de sfârcurile ei învârtoşate: „Diana, eu aş vrea să-mi ajute bunul Dumnezeu să pot să ţin această prelegere vreo 20 de minute, că îmi place că eşti aici în faţa noastră şi cred că toţi bărbaţii din faţa televizoarelor ar fi foate încântaţi, aranjează-l pe stângul, te rog! Pepe, lasă microfonul. Că nu zice nimic, săraca fată! De ce ţii microfonul?” - „Gelosule, na, mă!”, a replicat Pepe, luând microfonul din dreptul sânilor Dianei. Ah, desigur, Seleşi ar trebui să judece curajul săriturii şi i-a dat un zece. Mai contează pentru ce?! Mai ales că Dianei Dumitrescu i se alăturase surioara ei, şi ea abia ieşită din apă, după un salt de la trei metri…        

Citit 4333 ori Ultima modificare Duminică, 26 Iulie 2015 15:42

1 comentariu

 • postat de IC
  Luni, 27 Iulie 2015 07:20
  5.13.158.***
  "Sfârcuri la dublu. Actorului Cosmin Seleşi i se lipiseră ochii de sfârcurile ei învârtoşate: ....." Citesc si-mi dau seama ca nu sunt cautati unde trebuie adevaratii vinovati pentru violul marsav de la Valeni VS si multe alte violuri cunoscute sau necunoscute . Cum sa nu sa li-se ridice adrenalina si numai, tinerilor ( si numai lor) cand vad atatea "sfarcuri " si alte alea goale la "vedetele" prezentate pe majoritatea posturilor TV . Daca nu sunt in stare sa puna farau desfraului de pe sticla TV-urilor ,guvernantii ar trebui sa se gandeasca la legiferarea infiintarii stabilimentelor specializate in "problemele " tinerilor si nu numai .Hai domnilor curaj , cresc incasarile la buget ,se imbunatateste starea de sanatate a populatiei si respectiv scad cheltuielili cu tratamentele specifica ,scade infractionalitatea specifica etc.
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.