Teoria posteriorului brazilian: „Nu se sparge, nu se rupe!”

Teoria posteriorului brazilian: „Nu se sparge, nu se rupe!”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Sută la sută natural. „Doamnelor, dacă sunteţi nemulţumite de posteriorul dumneavoastră, să ştiţi că există o soluţie sută la sută naturală! Nu se sparge, nu se rupe! Tot al vostru rămâne!”, declara cu aplomb o jună la „Ştirea zilei” de la Kanal D. Soluţia se numeşte „lifting brazilian”, costă cam cât o operaţie de mărire a sânilor - 3.500 de euro, iar promotoarea lui tocmai îmi demonstra fermitatea şi trăinicia investiţiei pidosnice înfigându-şi degetul în fese. „Acest lifting brazilian mi-l doream de mult timp, aş fi fost în stare să mă duc şi în Statele Unite. Nu e silicon, e grăsimea mea proprie şi personală! Nu e dureros, ci ca o febră musculară”, a mărturisit cu mândrie în glas Alina Laufer, care a ţinut să precizeze că „posteriorul meu brazilian a fost expus pentru prima dată, în premieră, în Turcia”.

Concret, popoul divei mioritice a fost bombat prin injectarea a două kilograme din grăsimea colectată de pe abdomen şi de pe spate, cu ajutorul unor incizii care nu i se par „catastrofale”. Fireşte, aş putea să mă întreb dacă, la un moment dat, grăsimea cu pricina nu se va resorbi - un fenomen, de altfel natural - şi va rămâne cu un popou mai mare şi mai flasc. Dar poate că domn’ doctor e cu pompa pregătită să-i mai „îndese” niscai grăsime în fese. Ah, dar cred că nu v-am răspuns la dilema existenţială: cine-i duduia Laufer? Fosta soţie a lui Jorje (unul care cică e cântăreţ şi prezentator de emisiuni) şi actuala soţie a afaceristului Ilan Laufer. Lămuriţi?!

* Dinţii şi fundul. Rămân tot în zona fesieră şi mă amuz teribil de stilul profund românesc în care Mihaela Rădulescu le-a răspuns jurnaliştilor austrieci care şi-au permis o aluzie nesărată - „doamnă bătrână” - la adresa ei: „Nu poţi să-i zici unei femei că e bătrână decât dacă ţi-ai rupt dinţii când o muşcai de fund. Aşa că mai bine ar fi să mă pupaţi în fund, în fundul meu sexy”. Ce să zic, să te pupe, Mihaela!

Citit 6686 ori Ultima modificare Marți, 28 Iulie 2015 01:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.