Final de telenovelă cu silicoane

Final de telenovelă cu silicoane
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Final de telenovelă scandaloasă la Wowbiz. În sfârşit s-a terminat tot tamtamul dintre Leo de la Strehaia (bărbatul fatal, aparent), Loredana Chivu, Renata, Dana Criminala şi toată ţigănia. Omul şi-a identificat aleasa inimii, a spus că o iubeşte, i-a dedicat manele, probabil va arunca şi cu nişte bani în ea. Sau ea în el, că la cât rating au făcut, sigur au un procent mic acolo. Până la următoarea ceartă, s-a lăsat cu urme de buze pe obraji, cu declaraţii şi cu scuze. Ca la telenovele! Acum, domnule Mădălin Ionescu, cine urmează? Cine va fi următorul bărbat fatal, următorul burlac împărţit de foste, actuale şi viitoare asistente TV, cu bustul care mai de care mai generos?

* Ce să vezi, nu doar moldovenii sunt nesimţiţi, ci şi ardelenii. Au dovedit-o zilele trecute cei din Târgu Mureş, când au găsit o "surpriză" plutitoare în unul din bazinele de la ştrand. Da, se pare că era un rahat, motiv pentru care ardelenii prezenţi la ştrand au făcut scandal. Lent, cum fac ei totul! Ca să se scoată, au dat vina pe copii, că sunt mici, că au făcut pe ei. Alţii dau soluţii: "Să fie controlaţi toţi la intrare, mai strict!". Păi, stai domnule, cum să controlezi dacă cineva umple bazinul cu surprize plutitoare? Colonoscopiile se fac doar în medii sterile, nu aşa, la ştrand!

* Ponta se operează iar? Nici nu şi-a luat bine scaunul înapoi (că ţara cică nu i-o dă Iohannis) şi s-ar putea să trebuiască să mai facă o excursie prin Turcia. Păi, domnule Ponta, vine iar DNA-ul peste dumneavoastră, sau care e treaba? Sau vă place baclavaua atât de tare? Dacă nu, măcar rahatul... turcesc!

* Răzbunare la viol. O domnişoară din Norvegia a decis să îi dea o lecţie fostului ei iubit, care o violase cu ani în urmă. L-a chemat pe o plajă pustie, şi-a chemat şi doi prieteni bine făcuţi şi l-a făcut pe violator să simtă toate durerile posibile. Pă, nu zici că s-ar putea aplica şi la noi o astfel de pedeapsă? Ca pe vremea lui Mavrocordat: "Cine va fi prins cu ştromeleagul învârtoşat în pântecele dătător de viaţă al muierii, i se va tăia scârbavnicul mădular spre veşnica lui nefolosire!". Na poftim cultură!

Sursa foto: gandul.info

Citit 1454 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iulie 2015 22:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.