Sexy TIR-irista: „Chiloţi am, rovignetă n-am”

Sexy TIR-irista: „Chiloţi am, rovignetă n-am”
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* „Aveţi chiloţi pe sub fustă?”. Blondă, ochi albaştri, suplă, cu un trup de invidiat, veselă şi cu o naturaleţe fermecătoare, am văzut-o la televizor şi parcă nu-mi venea a crede cu ce se ocupă. E TIR-istă. Nu daţi cu piatra, că şi mie mi-a stat în gât titulatura neinspirată. De fapt, e şofer profesionist. De TIR. O cheamă Crina Miclescu şi am văzut-o atât la ştirile Antena Stars cât şi în direct, la Agentul VIP Cristi Brancu. Mă uitam la mâna aceea de femeie care struneşte un ditai autotren de peste 40 de tone. După cum a mărturisit, pasiunea pentru volanul mastodonţilor de pe şosele o are de la tatăl ei. Şi el a fost şofer de camion, iar Crina abia aştepta să plece cu el în cursă. Mai frumoasă decât ea este doar fiica ei, adolescentă, iar cel mai mândru de cele două este capul familiei, de profesie muzician.

Paradoxul este că, deşi conduce ditai măgăoaia, Crina nu renunţă la ţinutele pline de feminitate. „Eram în România, acum locuiesc în Spania pentru că sunt plătită mult mai bine, era vară şi eram îmbrăcată într-o fustă foarte scurtă. La un moment dat, m-a oprit o maşină de poliţie şi după ce mi-au cerut actele m-au întrebat dacă am chiloţi pe mine, iar eu le-am răspuns calmă: «Chiloţi am, dar nu am rovignetă, de abia am încărcat, promit că mă duc acum să cumpăr»”, a spus Crina la Antena Stars.

* Mârlanul la volan. Şoferiţă şi blondă pe deasupra n-a scăpat de glume şi de mârlănii pe şoselele din România. I s-a întâmplat să-şi întrebe colegii prin staţie despre un drum anume şi să primească o înjurătură. Motivul? Au crezut că vreun alt coleg şi-a luat prietena cu el în cursă şi i-a dat staţia pe mână. Aşa că, enervată, Crina le spunea ce TIR conduce şi încetinea, iar când treceau pe lângă ea lăsa geamul în jos să le arate că-i femeie. Reacţia? „Stai, colega, să bem o cafea!”. Exclus! Când a rămas în pană, pe un drum puţin circulat, i s-a întâmplat şi să primească ofertă nesimţită: „Opresc să te ajut dacă-mi dai o bucată de…”. N-a fost cazul.

Citit 4905 ori Ultima modificare Vineri, 04 Septembrie 2015 19:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.