Daniela Crudu, mai ceva ca ANAF-ul.

Daniela Crudu, mai ceva ca ANAF-ul.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Declaraţii de avere prin SMS. De asta are parte mirobolanta vedetă TV, asistentă pe la Capatos şi presupusă damă de companie, ca să nu îi spunem altfel, zisă şi Daniela Crudu. Dar, ce să vezi, pe ea chiar o deranjează că toţi bărbaţii libidinoşi îi trimit astfel de mesaje, motiv pentru care şi-a schimbat numărul de telefon. O prietenă de-a ei chiar a lăudat-o, spunând că nu îi mai plac Cruduţei bărbaţii ăştia superficiali, plin de bani şi fără creier. Acum vrea să aibă de ambele, să înţeleg? Că eu nu mai înţeleg nimic. Ori ştie că a stors tot de la cine putea şi acum au rămas doar urâţii în categoria proştilor cu bani?

După ce le-a înmuiat genunchii fotbaliştilor şi s-a angajat să fie şi burlăciţă pe la televiziuni (deşi e bine ştiut faptul că Daniela Crudu nu e femeia unui singur bărbat), bruneta s-ar părea că s-a cuminţit şi vrea să devină fată de casă. Na, am trăit să o văd şi pe asta! Mă rog, să o aud, că până la a vedea mai e cale lungă. 

* Vreau tricouri, fără număr, cu dedicaţie. Voi vă daţi seama că familia lui Nicolae Guţă chiar este subiect de ştiri în această ţară? S-ar părea că băiatul lui, nu ştiu care dintre ei, că el e oricum pe turbo-sistem şi face 2,3 pe noapte, i-a făcut scandal Narcisei (altă minunată vedetă pe la Acces Direct) că vrea nu ştiu ce tricou. Păi bine, bă, băiatule, tu faci circ şi panaramă pentru echipamente sportive? Eu credeam că maneliştilor le place viaţa, că vor belciuge, inele, lanţuri dă haur, nu tricouri de firmă sport, nu adidaşi. Şi auzi tu nesimţire pe Narcisa, să îi cumpere băiatului rechizite. Păi ce, maneliştii merge la şcoală? S-a întors lumea asta cu fundul în sus! 

* Încă una şi mă duc. Leo de la Strehaia şi Renata, aia pentru care s-a bălăcărit el cu mă-sa şi cu tot neamul pe la televiziuni timp de mai bine de o lună, fac pereche la Roata Norocului. Eh, ce să le faci, sunt tineri şi au norocul scris în frunte. Mai bine ar fi călcat în el! Încă o emisiune şi se duc! Sper.

Citit 5423 ori Ultima modificare Duminică, 06 Septembrie 2015 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.